Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Аудитория" - страница 3
Най-добрият начин да загубите аудиторията си е да накарате мозъка им да работи усилено.
Кармайн Гало
Пиши ясно, за да се въздържам от неясни намеци или да предполагам, че моята аудитория притежава някакви предварителни познания.
Люк Фери
...На Запад се счита, че театралните актьори, които се занимават с кино, са по-добри от който и да е киноактьор. Той няма представа за какво играе, защото играе за едно прозорче и няма усещане за аудиторията. Докато играеш на сцената и чувстваш отдолу как ти дишат, е достатъчно да се изприщиш...
Йоана Буковска
Ще бъде хубаво да не се отнема удоволствието на публиката и на аудиторията около футбола да ме наблюдава в игра още известно време. Защото както римляните са казали - хлябът и зрелищата са смисълът на живота. А аз смятам, че моите изяви са зрелище.
Иво Димов
Всички аудитории си приличат като жилищните блокове от двадесетия век."
Добри Жотев
Бил съм пионерче, но това не ме прави недорасляк за цял живот. Учил съм в Москва, но това не ме прави поклонник на политика на Кремъл, макар да съм съзерцавал кубетата му 5 години от аудиториите на института. Бил съм съпричастен към ДС, но и това не ме обвързва с нищо... Бих могъл да Ви приложа списък на световно известни "ренегати” на комунизма, чиито принос за разгрома на комунизма като идеология, авторитет и практика е не просто голям, но в някои случай-решаващ.
Иво Инджев
Независимо по какъв начин ще бъде осъществено, но основната задача на пиесата е да събуди страстите на своята аудитория...
Артър Милър
Единствената аудитория е тази, която слуша активно, а не тази, която пасивно чува.
Йозеф Сигети
За да развиеш смелост пред аудиторията, действай като че ли вече си смел.Разбира се, ако не си се подготвил предварително, никакво актьорство на света няма да ти помогне. Но ако знаеш какво искаш да кажеш, излез смело напред и си поеми дълбоко дъх.Всъщност винаги дишай дълбоко в продължение на половин минута преди още да си се изправил пред аудиторията. Увеличеният приток на кислород ще те приповдигне и ще ти даде смелост.
Дейл Карнеги
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща