Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Аудитория"
Безусловните и неоспорими закони на музикалният свят изисква, немски текст във френска опера в изпълнение на шведски певци преведен на италиански език за удобство на англоезичната аудитория.
Едит Уортън
Истинското произведение на изкуството е длъжно да стане начало на спора между художника и неговата аудитория.
Ребека Уест
Ако предполагате, че на аудиторията е доскучало, то продължете по-бавно, а не по-бързо.
Густав Малер
Телевизията позволява на аудиторията да се свързва дълбоко с героите.
Клеър Дейнс
Аз отдавна съм решил за себе си: че колкото по-голяма е аудиторията на артиста, толкова повече той трябва да чувства отговорност за това, което прави.
Олег Янковски
Ти трябва да удовлетвориш аудиторията, но да оставил леко чувство на глад, за да искат още. Днешните филми се опитват да обяснят всичко, и в края на краищата това това ги прави скучни.
Роман Полански
Моето творчество е много егоистично - аз пиша за себе си и не считам, че аз имам целева аудитория.
Ървин Уелш
Започнах да разбирам, че за мен изкуството вече не е свързано със себеизразяване, а с творческа ангажираност със света. Започнах да отговарям по развълнуван начин, за да работя в една индустрия и да не усещам ограниченията на очакванията на аудиторията като нещо, което трябва да избягвам.
Аяд Актар
Открих отдавна, че ако пишеш книга за котки или кучета, всички те обичат, но ако се осмелиш да напишеш книга за хората, целият ад се разпада. Невъзможно е да напишете нецензурирана, честна книга за човешкото поведение, без да обидите поне част от аудиторията си. Ако смятате, че трябва да кажете основна истина, тогава трябва да я кажете и да сте готови да понесете неизбежните критики.
Дезмънд Морис
Говорете по-тихо, за да може глухата аудитория да ви чуе по-добре.
Жозеф Жубер
Работата в интернет е, че можете да напишете нещо... за много тясна аудитория и да си изкарвате прехраната.
Рандал Мънро
Мисля, че авторите на черна фантастика трябва да работят много усилено, за да избегнат написването, че търсят само черна аудитория.
Стивън Картър
До 1983 година писах предимно за други психолози и очаквах, че те ще бъдат основната аудитория на моята книга.
Хауърд Гарднър
Само много малък процент от творческото мислене в крайна сметка се свързва с по-широка аудитория и дори тогава всеки успех е доста непредсказуем.
Шон Тан
Освен това повечето хора четат художествената литература като бягство - и аз се чудя дали книгите ми не са твърде обосновани в действителност, за да достигнат до възможно най-широката аудитория.
Алекс Беренсън
Винаги ми харесва чувството, да съм пред аудитория.
Джеймс Кордън
Обичам предизвикателството да имам аудитория знаеща какво мисля, без да се налага да казвам на аудиторията какво си мисля.
Джефри Дийн Морган
Мисля, че е много лоша идея някой да започне да пише за читателска аудитория.
Джошуа Ферис
Когато въпросът е силно спорен - и въпросът за пола е такъв - човек не може да се надява да каже истината. Той може само да покаже как е стигнал до своето мнение, което поддържа. И единствено може да даде на своята аудитория възможността да определи своите собствени заключения, докато наблюдават ограниченията, предрасъдъците и идиосинкретичността на говорещия.
Вирджиния Улф
Обичам да играя в театъра – да бъда пред аудиторията и да виждам как героят се изявява и развива с всяко едно представление.
Джери Хол
Самоопределението, автономията на индивида, се утвърждава в правото да се състезава с колата си, да борави с електрическите си инструменти, да си купи оръжие, да съобщи на масовата аудитория своето мнение, без значение колко невежо, колко агресивно може да е то .
Херберт Маркузе
Ако трябва да св върна пак в колеж, аз бих се съсредоточил на два предмета: изкуството на писане и изкуството да се говори пред аудитория.
Джералд Форд
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща