Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Агент" - страница 3
В някои отдели от нашето ежедневие, в които си представяме себе си свободни агенти, ние сме управлявани от диктатори, упражняващи голяма власт.
Едуард Бернайс
Майсторските политици и ефективни агенти на промяната са склонни да постигат успех, като отделят и изтъкват някои аспекти от саморазбирането на нацията, предизвиквайки чувство за признание – и в крайна сметка движат гласоподавателите в тяхна полза. Обама го превърна във форма на изкуство.
Кас Сънстейн
Следователно банкерът не е преди всичко посредник в "покупателната способност" на стоката, колкото производител на тази стока. Но тъй като всички резервни фондове и спестявания днес обикновено се насочват към него и общото търсене на свободна покупателна способност, независимо дали съществува или ще бъде създадено, се концентрира върху него, той или е заменил частните капиталисти, или е станал техен агент; той самият е станал капиталист par excellence.
Йозеф Алоиз Шумпетер
Професии като адвокати, финансови анализатори, лекари, журналисти, счетоводители, застрахователни агенти или библиотекари могат да бъдат частично или напълно автоматизирани много по-рано, отколкото може да се мисли.
Клаус Шваб
Тъй като САЩ не са империалистическа сила и се борят срещу комунистическите режими, а не срещу народите на комунистическите страни, има основа за обща цел между идеологически мотивирания агент и разузнавателните служби на свободните държави.
Алън Дълес
Всеки ден агенти на определени чужди правителства неуморно и методично се опитват да проникнат в компютърните мрежи на нашите корпорации и да откраднат чертежи за оборудване и продукти от следващо поколение от някои от най-големите износители в Америка.
Майк Помпео
Първия си агент намерих на снимките на "Спасителят в ръжта". Когато той дойде, само каза: "Продължавай!" Не исках да му казвам да обръща специално внимание на това или на онова, когато започвам някоя от сцените, и така мина почти половината сцена, преди да разберем въобще за какво става дума – че правим истинска сцена. Продължих си работата и вече имах агент.
Джеф Бриджис
Жена ми ме помоли да уволня агента си. Попитах я защо. А тя ми отговори, че откакто играя в сериала "Отчаяни съпруги", й е писнало да ме преследват фенки.
Джеймс Дентън
Ако някой играч бе казал на Бил Шенкли: "Трябва да говоря с агента си", Бил щеше да му позволи. А аз щях да държа същия играч, докато той го удря.
Брайън Клъф
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща