Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Агент" - страница 2
Институцията с нестопанска цел нито доставя стоки или услуги, нито контролира. Неговият "продукт" не е нито чифт обувки, нито ефективна регулация. Неговият продукт е променено човешко същество. Институциите с нестопанска цел са агенти на човешката промяна. Техният "продукт" е излекуван пациент, дете, което се учи, млад мъж или жена, израснал до уважаващ себе си възрастен; напълно променен човешки живот.
Питър Дракър
Сигурен съм, че консерватизмът е преминал, освен ако консерваторите не могат да демонстрират и съобщят разликата между загрижеността за [безработните, болните без медицински грижи, благосъстоянието на хората и т.н.] и вярването, че федералното правителство е подходящият агент за тяхното решение.
Бари Голдуотър
Баща ми беше актьор, а майка ми беше негов агент, така че го имах и от двете страни: лудият актьор и неговото представителство.
Крисчън Слейтър
Всеки библиотекар е висококвалифициран агент. Експерт по разузнаване, контраразузнаване, булево търсене и ръкопашен бой.
Мак Барнет
Осъзнахте ли, че всеки път, когато произнесете запитване към агента за изкуствен интелект Сири на Епъл, вашият гласов запис се анализира и съхранява от компанията в продължение на поне две години?
Марк Гудман
Когато бях на 23, бях може би най-лошият агент по недвижими имоти в Ню Йорк. Работих в агенцията на майка ми в Чапакуа и никой не купуваше къщи. За осем месеца направих нула продажби. Наех един апартамент.
Марк Рандолф
Да бъдеш ограбен и предаден от дяволски подземен заговор или от земните агенти на Сатаната е най-малкото романтично положение - предполага най-малко грандиозна конфронтация между доброто и злото, готова за Холивуд - но да бъдеш хладнокръвно ограбен и отново от куп безкръвни, второкласни глупости, глупости, които сте избрали, вие сте избрали, не е нещо, с което някой ще изпитва голямо удоволствие да се хвали.
Мат Таиби
Смехът служи като блокиращ агент. Подобно на бронежилетка, тя може да ви помогне да се предпазите от опустошенията на негативните емоции, които могат да ви нападнат при болест.
Норман Казънс
Първо пиши. Притеснявайте се дали ще получите агент или издател по-късно. Първо го напиши. Докажете, че можете да го направите и тогава другите ще ви слушат. Тонове хора говорят за книги, които искат да напишат. Много по-малко са тези, които действително завършват тази визия. Не бъди приказващ.
По Бронсън
Чрез създаването на милиони мрежови хора, експлоатирани финансово, но с цялото човешко разузнаване с едно изкарване с палец, инфокапитализмът създаде нов агент на промяна в историята: образованото и свързано човешко същество.
Пол Мейсън
Ние, поведенчески, се различаваме от нашите по-традиционни братя по начина, по който характеризираме агентите в икономиката.
Ричард Талер
Много съм суров към агентите по недвижими имоти. Не съм сигурен защо. Може би това се дължи на начина, по който наричаме всяка малка къща "очарователна", а всяка порутена къща "страхотен ремонт". Само веднъж бих искал да ми покажат къща и да заявят: "Тази е една глупост".
Стефан Пастис
Ако искате да изпратите ръкопис, изпратете го на агент. И първо изпратете писмо с молба за разрешение. Пуснете го в реалния свят на хладнокръвен търговски отговор, а не в страната на фантазиите на пожелателни мисли, страхливост и предаване на Съпротивата.
Стивън Пресфийлд
Някога скандалната теза на Маркс, че правителствата са обикновени бизнес агенти за международния капитал, днес е очевиден факт.
Тери Игълтън
Като медия, електронните екрани притежават безкраен капацитет и моментални взаимовръзки, превръщайки думите в нов вид активен агент в света.
Том Чатфийлд
Така наречените симптоми на болестта са прояви на присъщ принцип на организма да възстанови здравата функция и да се съпротивлява на вредните агенти и влияния.
Хърбърт Шелтън
Любовта - несравнимо най-големият психотерапевтичен агент - е нещо, което професионалната психиатрия сама по себе си не може да създаде, фокусира или освободи.
Гордън Олпорт
През по-голямата част от времето изпитвах смъртен страх, което обикновено е случаят с двойният агент.
Дезмънд Багли
Хората на ФБР се жертват много за своята страна и аз съм горд да ръководя тази организация от специализирани агенти, анализатори и професионален персонал.
Джеймс Коми
ФБР научи своите агенти да създават теории, когато провеждат разследвания, и да обуват доказателствата, които намериха, за да направят тези теории да работят.
Джеймс Суейн
След всички глупости, свързани с "Милион парченца", никой не очакваше нищо от мен. Нито издател, нито агент, никой. Само аз и книгата. Беше чудесно.
Джеймс Фрей
Защо сте толкова послушни, когато отстъпвате детето си на държавен агент, наречен учител?
Джон Гатоу
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща