Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Етикет" - страница 2
Няма правило за етикет, според който декрет трябва да дава лична информация на всеки, който поиска.
Джудит Мартин
Гениалността може да предложи много предимства на онзи, който я притежава, но това не противоречи на истината, че гений без пари, благодарение на които да даде израз на своята гениалност, е само празен и безсмислен етикет.
Наполеон Хил
Куче с етикет "хапещо" е куче с етикет "не намерило човека, който да му помогне."
Сизар Милан
Аз съм социално консервативен в някои неща. Не знам етикет, който да пасва, честно казано.
Майло Янопулос
Ние заклеймихме съня с етикета на мързел.
Матю Уокър
Ако сложите етикет на някого като мързелив или лъжец, той ще се чувства така цял живот. По-лошото е, че момчетата губят мотивация да се променят, когато чувстваме, че възприятието ви за нас е заложено в камък.
Матю Хъси
...етикетът е ръководство за действие, а не неизменен закон, освен това етикетът на родството се определя от самите роднини.
Н. К. Джеймисин
Като актьори не искате да имате един етикет. Предпочитате да имате седем.
Нийл Патрик Харис
Лично аз мисля, че етикетите на хората са ужасно безполезни, защото ви позволяват да отхвърлите нещата.
Ники Гамбъл
Считам, че фанатиците, много вредят на себе си, когато наричат определени под-жанрове "истински неща", а всички останали - "позьорство". По-добре е да говорим, кое се харесва, а кое не. Всички тези етикети за "истинско" показват крайно ограничено мислене.
Пол Стенли
Лош етикет беше да не съобщавам на някого, че не са си свършили работата.
Ребека Кантрел
Не ми харесва идеята, че първата подготовка, когато започнете да проектирате сградата, трябва да постави вашия етикет. Мисля, че това не е честно. Не е честно към сградата или към хората, към клиента, защото всяка сграда разказва различна история.
Ренцо Пиано
Най-голямото политическо разделение в Америка днес не е между републиканци и демократи. Това е между демокрация и олигархия. Слушането и използването на едни и същи стари етикети не позволява на повечето хора да забележат, че са измамени.
Робърт Б. Рейч
Едно от нещата, които искам да направя, е да бъда достоен модел за подражание. Имам много имейли и неща от деца. Те гледат на мен. Децата получават различни етикети и подобни неща и аз искам тези деца да успеят.
Темпъл Грандин
Проверете етикетите за пшеница във всичките й различни форми, някои от които са очевидни, а други не толкова очевидни, с имена като модифицирано хранително нишесте, панко, сейтан и трици.
Уилям Дейвис
Както всяка консервирана храна, любовта има срок на годност, цена и предупредителен етикет. За да обичате, трябва да проверите етикета с цената, за да видите дали имате достатъчно пари в портфейла си, да спазвате предупрежденията, дадени с дребен шрифт, и да приключите нещата преди датата на изтичане. Само тогава процесът е плавен за всички.
Ун Су Ким
Маниерите са по-важни, от всеки етикет.
Хестър Браун
"Културата" е ново явление, вярвам. Културата е новата религия. Хората се отнасят към вас въз основа на вашата култура. Вие сте подтикнати да се опишете от вашата култура: кюрдска или турска? Ляво крило или дясно крило? Прогресивен или консервативен? Западняк или източен? Европейски или азиатски? Така че имаме готов етикет за вас.
Бурхан Сьонмез
Производителите биха предпочели да добавят пет различни вида захар и да ги изброят поотделно, отколкото да използват само един източник на сладост и това да бъде съставка номер едно на етикета им. Така че често ще виждате неща като меласа, кокосов нектар, царевичен сироп, ечемичен малц и други, когато всички те се състоят в едно и също нещо: захар.
Дейвид Зинченко
Това, което някой нарича моите книги, за мен е без значение. Считам ги за произведения на изкуството, а правилата и категориите и етикетите не означават нищо.
Джеймс Фрей
Все пак не съм принцеса, затова намирам за много странно, за да ми бъде поставян такъв етикет.
Зара Тиндал
...етикетът контролира смъртта на краля не по-малко от живота му.
Ивлин Антъни
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща