Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кошмар"
Аз вярвам на всичко, докато не бъде опровергано. Така че вярвам във феи, митове, дракони. Всичко съществува, дори ако е само в ума ти. Кои може да каже, че сънищата и кошмарите не са толкова реални като случващото се тук и сега?
Джон Ленън
Опаковането винаги е кошмар.
Стефани Пауърс
Съзнанието е кошмарът на природата.
Емил Чоран
Беше написано, че трябва да съм лоялен към кошмара по мой избор.
Джоузеф Конрад
Той не вижда нито гърдите ми, нито талията ми, нито бедрата ми. Той вижда само кошмара.
Лори Халсе Андерсен
Винаги съм подозирал, че бракът е свързан с лишения, но дори и в кошмарите не можех да си представя, че е изпълнен с такива ужасни жертви.
П. Г. Удхаус
Ако е възможно да сме щастливи насред кошмар, тогава Топтхорн и аз бяхме щастливи това лято.
Майкъл Морпурго
Затворът беше ужасен. Беше кошмар.
Мийк Мил
Живот е кошмар.
Нед Визини
Ако не играете добре, имате лоша игра или кошмар, знаете, че размерът на покритието е световен.
Стивън Джерард
Няма по-лошо насилие от насилието в Ирак. През последните петдесет години Ирак живее в кошмар от насилие и терор. Беше ужасно преживяване и хората в Ирак ще имат нужда от много време и работа, за да преодолеят катастрофалните последици. Но първо трябва да помислим как да спрем насилието, за да спре кръвопролитието. Въпреки всичко, в личен план не губя надежда лесно.
Хасан Бласим
Историята е стар, объркващ кошмар, който не осъзнава, че най-добрите шеги са най-кратки.
Жюл Лафорг
Книгата Откровение е най-странната книга в Библията и най-противоречивата. Вместо истории и морално учение, той предлага само видения - сънища и кошмари, Четирите конници на Апокалипсиса, земетресения, чума и война.
Илейн Пейджълс
Понякога се събуждам и се смея на голям сън. И понякога имам кошмари и мразя това.
Марая Кери
Човек вижда най-истинските кошмари, когато се умори!
Орхан Памук
Никаква задача не е дълга, но задачата, върху която човек не смее да започне става кошмар.
Шарл Бодлер
Аз правя филми, за да се избавя от болките, примерно така се избавих от кошмар.
Вернер Херцог
В Холивуд все още имате прекрасни актьори, но е толкова трудно да работите там. Да работиш се превръща в кошмар на Кафка - това е последната комунистическа страна!
Жерар Депардийо
Когато трябва да убиете хора с десетки милиони, за да постигнете своята утопична мечта, вие сте успели само да създадете дистопичен кошмар.
Майкъл Шърмър
Бих казал, че никога не съм се считал за велик архитект. Аз съм по-скоро творчески решаващ проблем с добър вкус и меко място за логистични кошмари.
Мария Семпъл
Научихте се да бягате от това, което чувствате, и затова имате кошмари. Да отречеш, означава да поканиш лудостта. Да приемеш означава да контролираш.
Меган Чанс
Мъртвата плът и заострените скалпели не ме притесняваха. Все пак бях дъщеря на баща ми. Кошмарите ми бяха направени от по-тъмни неща.
Меган Шепърд
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща