Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Захар" - страница 3
Разглеждам сладкиши, торти и пайове. Тялото ми жадува за захар, винаги жадува за захар. Години на алкохолизъм и високото ниво на захар в алкохола създадоха жаждата, която храня с бонбони и сода.
Джеймс Фрей
Основите на доброто хранене могат да бъдат обобщени в тези прости правила. Яжте цели, непреработени храни. Избягвайте захарта. Избягвайте рафинираните зърна. Яжте диета с високо съдържание на естествени мазнини. Балансирайте храненето с гладуване.
Джейсън Фънг
Неуспехът на инсулина да намали кръвната захар се нарича инсулинова резистентност.
Джейсън Фънг
Докато разглеждам живота си чрез тази книга, не мога да не се запитам дали майка ми е била права. Може би наистина бях това, което ядох. И може би ако ми беше позволила да ям малко повече захар, щях да изляза по-сладка.
Джен Ланкастър
Нектарът от агаве е добър заместител на рафинираните захари. Той има сравнително нисък гликемичен индекс, което означава, че не предизвиква бързо покачване на нивата на кръвната захар. Освен това има приятен, мек вкус.
Йотам Отоленги
Лесно е да прощаваш на красиви жени, особено когато ти преподнасят печална история, която е посипана със захар.
Катрин Валенте
Въпреки че страстта на баба ме беше довела до силата на храната, не всички нейни рецепти бяха здравословни. Запазих нейното удоволствие и любовта, които тя вложи в кухнята си, но зарязах съставките, които й купиха еднопосочен билет за артрит, дивертикулит и множество други възпалителни състояния. Също така се отървах от собствените си зависимости и принуди около храната, особено захарта.
Крис Кар
Захарта и мазнините са социално приемливи наркотици.
Лиза Гарднър
Не се сърдете. Ще ви иронизират и ще страдате. Вие не се страхувайте. Ако ви предлагат лютив пипер, вие давайте захар. Казвайте си: "Аз нямам пипер, захар имам и захар раздавам".
Нектарий Егински
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща