Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Терорист" - страница 3
Правителството прави неща като настояване, че всички програми за криптиране трябва да имат задна врата. Но със сигурност никой не е достатъчно глупав, за да си помисли, че терористите ще използват криптиращи системи със задна врата. Терористите просто ще наемат програмист, който да измисли сигурна схема за криптиране.
Кевин Митник
Революционерът е само терорист, докато не постигне революцията си. След това той е герой. Резултатът прави моралът...
Колин Таброн
Не можем да си позволим да оставим Афганистан на талибаните и терористите.
Кондолиза Райс
Терористите не четат поезия, те мразят поезия, музика и всичко, което говори за любов.
Кристин Флере-Фльори
Мисля, че всеки може да стане терорист. Това е моята гледна точка. Но всъщност не всеки може да убие. За да достигнете това ниво, трябва да сте дълбоко убедени.
Лорета Наполеони
Сега не казвам, че има един-единствен тип индивид, който е по-добър тип терорист от друг. Това, което казвам, е, че обстоятелствата, които тласкат определени хора от ръба, да станат терористи, като цяло са много, много сходни.
Лорета Наполеони
Бях провалил психологическото профилиране на терорист. Централният комитет на Червените бригади ме прецени, че съм твърде целеустремен и твърде самоуверен, за да стана добър терорист.
Лорета Наполеони
Сектите на илюминатите, действащи в кръговете на окултните и сексуалните магии, обединяват хора, вариращи от бивши терористи до фундаменталистки католици; готови да манипулират секти, нови религии, държавни тайни и всичко друго, до което могат да се докопат за печалба или власт. Големите играчи, Ватикана от едната страна; и еврейското лоби от друга, играйте ежедневна партия на шах със съдбата на цялото човечество. Въпреки че според някои играта вече е спечелена по време на Втория Ватикански събор от ционистите...
Лео Лион Загами
Ако терористите вече са на южната ни граница, вече е настъпил провал на националната сигурност.
Майк Помпео
Терористите и тоталитарните радикали се разглеждат като борци за социална справедливост. Израелците и американците – като нацисти.
Дейвид Хороуиц
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща