Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Прехрана"
Трябва да премахнем абсолютно съзнателната представа, че всеки трябва да си изкарва прехраната.
Бъкминстър Фулър
Рим ми напомня за човек, който си изкарва прехраната, показвайки на туристите трупът на бабата си.
Джеймс Джойс
Да правиш нещо, което ти харесва понякога по твой избор и да си изкарваш прехраната от това: сега ми кажи, това работа ли е?
Том Ходжкинсън
Аз просто обичам да се правя на глупак. Аз си изкарвах прехраната на детски партита в течение на около три години.
Хю Джакман
Вижте, аз споря за прехраната си, така че не е нужно да научавам уроци от аматьори.
Бил О'Райли
Започнах да изкарвам прехраната като поетеса твърде рано.
Вислава Шимборска
Никога не бъркайте знанието с мъдрост. Някой ви помага да си изкарвате прехраната; другият ви помага да направите живот.
Елинор Рузвелт
Ако ти си жив, но душата ти е мъртва, думите на разума няма да достигат то твоето съзнание, и ти няма да можете да изкарвате прехраната си от честен труд.
Абай Кунанбаев
Но този следколежански свят се чувстваше различен от всичко, което беше дошло преди него; изкуството все още беше централно, но сега всеки трябваше да мисли и за изкарване на прехраната и го правеха с някакво презрение към парите, освен защото им позволяваше да живеят така, както искат да живеят.
Мег Уолицър
Политиците са прекрасни хора, стига да стоят настрана от неща, които не разбират, като например да работят за прехраната си.
Патрик О'Рурк
Просто не бихте могли да си изкарвате прехраната като автор, ако Нова Зеландия е единственият ви пазар.
Пол Клийв
Работата в интернет е, че можете да напишете нещо... за много тясна аудитория и да си изкарвате прехраната.
Рандал Мънро
Кажи ми кой си. Няма нужда да ми казвате името си. Имената имат сила, дори човешките. Кажете ми къде живеете и какво правите с прехраната си.
Робин Маккинли
Винаги съм правил ясна разлика между правенето на живот и изкарването на прехраната.
Робърт Фулам
Не можеш да си изкарваш прехраната като драматург. Едва можеш да се почешеш.
Сам Шепърд
Не мисля, че съм толкова различен от всеки работещ актьор, който се опитва да изкарва прехраната си.
Стив Бушеми
С какво си изкарваш прехраната? Да останеш жив е хубаво, но не можеш да го правиш вечно. Така живееш живота, който имаш, докато го имаш.
Франк Перети
Ежедневните ни грижи, изкарването на прехраната, лудото надбягване на плъхове в живота често ни карат да забравяме стойността на доброто дело. Така добротата, която съществува във всеки един от нас, е покрита със слой след слой безразличие и несъзнаване. Всъщност почти трябва да ни се напомня за факта, че доброто е там вътре в нас.
Шари Арисон
Аз съм свободен. Не се нуждая да копирам Петрарка или Бокачо. Собственият ми гений е достатъчен. Нека останалите се тревожат за стила си, като престават да бъдат себе си. Без господар, без идол, без водач, аз работя всеки ден за своята прехрана, комфорт и слава.
Пиетро Аретино
Тези, които посвещават живота си на изкарване на прехраната, не са в състояние да живеят човешко съществуване.
Херберт Маркузе
Истинската работа на хората трябва да бъде да се връщат в училище и да мислят за всичко, за което са мислели, преди някой да дойде и да им каже, че трябва да си изкарват прехраната.
Бъкминстър Фулър
Не знаех как момиче от работническата класа като мен може да изкарва прехраната си в света на изкуството.
Вивиан Уестууд
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща