Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Броя" - страница 3
Няма значение коя уста отиде да търси другата. Това, което брои, беше, че искат да се срещнат.
Виктор дел Арбол
Намираш истинска радост и щастие в живота, когато даваш и даваш и продължаваш да даваш и никога не броиш разходите.
Айлийн Кади
Ако се грижа за възрастен роднина без заплащане, това не е работа, не се отчита в националния доход и, тъй като не е труд, не се брои като работа. Ако съседът ми плати за точно същите задачи, това би допринесло за икономическия растеж.
Гай Стендинг
Дори не ме интересува, че слънчевите лъчи ще изгорят за броени години, приключвайки целия живот на земята, добре, пет милиарда години, но все пак познайте какво? Не ме интересува. Благосъстоянието е прекрасно нещо.
Джанди Нелсън
Някаква жена някога брои ли зърната от реколтата си и казва: Достатъчно добре? Или винаги човек мисли за това какво повече би могъл да положи, ако трудът беше по-труден, амбицията по-голяма, изборът по-мъдър?
Джералдин Брукс
Милиард е много голям брой. Ако сте родени и веднага започнете да броите, пак няма да имате време да броите до милиард.
Джон Бароу
С напредването на Гърция човечеството се превърна в центъра на Вселената, най-важното в нея. Това беше революция в мислите. Досега човешките същества бяха броили за малко. В Гърция човекът първо разбра какво е човечеството.
Едит Хамилтън
Някой трябва да се държи като герой, а някой да брои парите, спечелени от героя.
Иля Стогоff
Какво значение има откъде идваме, чия яйцеклетка и сперматозоид са били в началото? Това, което правим сега, се брои.
Йоанна Батор
Колко ли свирки бях направил тази нощ? Не ги броих. Само знам, че Слава Богу, вече се научих на гълтам...
Азис
Най-важното в нашият занаят: броиш колко пъти са те спирали или сваляли от екран, а не колко време се къдриш там.
Кеворк Кеворкян
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща