Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Броя"
Най-трудната аритметика за овладяване е тази, която ни позволява да броим нашите благословии.
Ерик Хофер
Метричната система така и не се задържа в САЩ, освен ако не броим увеличаващата се популярност на 9 милиметровите куршуми.
Дейв Бари
Ние се учим цял живот, не без да броим дестте години, прекарани в училище.
Габриел Лауб
Музиката на душата е и музика на продажността. Разменната стойност, а не стойността на истината се брои. Върху нея се съсредоточава рационалността на статуквото и цялата чужда рационалност е насочена към нея.
Херберт Маркузе
Бройте възрастта си с приятели, а не с години. Бройте живота си с усмивки, а не сълзи.
Джон Ленън
Това е живота. Ако е възможно да се прегласува, то гласът не се брои правилно. Ако гласът се брои правилно, то тогава не трябва да се прегласува.
Алексей Навални
Що се отнася до нашите фенове, аз съм единственият, който брои; заедно със съотборниците ми, очевидно.
Алесандро Дел Пиеро
Всеки брои или никой не брои.
Майкъл Конъли
Вие се обновявате всеки ден. Понякога сте успешни, понякога не, но средното е това, което се брои.
Сатя Надела
Ако насън сте били щастливи, това брои ли се?
Арундати Рой
Броят на интервютата, които съм давал, може да се брои на пръстите на ръцете ми.
Вангелис
Понякога всички грешим, някои по-често от други. И само когато цената се брои в човешки животи, тези грешки се забелязват.
Джаспър Форд
Не харчете напразно целувките, но не ги и бройте.
Марлене Дитрих
Препрочитането, а не четенето, е това, което се брои.
Хорхе Луис Борхес
Демокрация - не повече от експериментална форма на управление, и най-очевидният и недостатък - че тя само брои гласовете, вместо да ги претегля.
Уилям Индж
Когато знаете, че всичко има значение - че всеки ход се брои толкова, колкото всеки друг - ще започнете да живеете живот с постоянна цел.
Анди Андрюс
В дългия си живот познавах някои велики икономисти, но никога не съм се броил сред техния брой, нито съм ходил в тяхната компания.
Роналд Коуз
Когато станете сутрин, помислете каква ценна привилегия е да бъдеш жив - да дишаш, да мислиш, да се наслаждаваш, да обичаш - тогава накарайте този ден да се брои!
Стив Мараболи
Без Божия Дух не можем да направим нищо, което да се брои за Божието царство. Без Божия Дух църквата просто не може да бъде църквата.
Н. Т. Райт
Най-тъжната радост е да бъдеш поет. Всичко останало не се брои. Дори смъртта.
Федерико Гарсия Лорка
Нашата военна машина ще смаже Ирак за броени дни и няма съмнение, че ще го направи.
Бил О'Райли
Животът е твърде кратък за да броиш вечно калории.
Деби Мазар
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща