Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Падане" - страница 3
Има нещо необикновено в първото падане.
Али Конди
Свободата има своите опасности, както и своите радости. И колкото по-скоро се научим да ставаме след падане, толкова по-добре ще бъдем.
Алис Стейнбах
Свободно падане от радост към... Истина.
Катрин Стоун
Открих връзка между разпространението на демокрацията след падането на Берлинската стена и надигането на робството. Сега, когато страните, бивши комунистически страни, станаха така наречените демократични, хората започнаха да бъдат поробвани от собствените си сънародници.
Лорета Наполеони
Това е най-лесното нещо при падането: има само един избор след това.
Лорън Оливър
Мога да завъртя главата си от добре изглеждащ мъж, колкото и от следващото момиче. Но секси не ме впечатлява. Умното ме впечатлява, силата на характера ме впечатлява. Но най-вече ме впечатлява добротата. Добротата, според мен, идва от усвояването на тежки уроци, от падането и вдигането на себе си. Идва от преживели провал и загуба. Предполага разбиране на човешкото състояние, прощава многобройните му недостатъци и странности. Когато видя това в някого, това ме изпълва с възхищение.
Лиса Ангър
Нямам страх от високо. Обаче имам страх от падане от високо.
Джордж Карлин
Падането не е провал. Провалът идва, когато останеш там, където си паднал.
Сократ
В развалините на нюйоркските кули близнаци погина безгрижието на развитите страни, последвало падането на Берлинската стена, погина наивната, въздигната в култ вяра в магическите добродеяния на пазара, в непобедимостта на Америка, в спонтанното прихващане на демократичното чувство от останалия свят.
Паскал Брюкнер
Изкачването му беше главозамайващо, падането – главоломно.
Веселин Георгиев
- Знаеш ли какво наистина ще ми помогне? - попитах го аз, без да го гледам в очите. - Хм? - Ако изключиш тази скапана музика и пуснеш нещо, излязло след падането на Берлинската стена.
Ришел Мийд
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща