Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Лъжец" - страница 2
Няма нищо по-досадно от добродетел и високонравственост. Аз не казвам, че сам не съм фалшив. Също така фалшив като всички останали. Ние всички сме фалшиви. Всички сме шарлатани, всички сме повредени, всички сме лъжци.
Антъни Хопкинс
Не трябва да бъда лъжец, за да накарам някой да ме обича. Не трябва да се страхувам толкова да загубя някого, че ще направя всичко, за да го накарам да остане.
Деб Калети
Мисля, че всеки актьор може да се идентифицира като професионален лъжец. Не винаги гледате на себе си по този начин, но има дни в които правя.
Джон Кюсак
Човек в минута на смъртна опасност винаги прибягва до това, което умее най-добре: убиеца към убийството, крадеца към кражбата, лъжеца към лъжата.
Уилям Фокнър
Времето и невежеството, са двата велики покровителя на лъжците.
Хенри Филдинг
При нас правителството е от лъжци, и при всеки от нас има достатъчно практика.
Ъруин Шоу
Лъжци без въображение трябва да казват само истината.
Жарко Петан
Ако сложите етикет на някого като мързелив или лъжец, той ще се чувства така цял живот. По-лошото е, че момчетата губят мотивация да се променят, когато чувстваме, че възприятието ви за нас е заложено в камък.
Матю Хъси
Основното нещо е, че нечестивите, безделниците и лъжците се страхуват от вас и да се изпарят при твоята поява, като капка роса от слънце. Хората трябва да живеят в истината, добре и весело...
Анатолий Мошковски
Всички хора са лъжци и лицемери.
Петър I Велики
Злепоставеният лъжец, който е обмислил всяко едно от движенията си, е като скиор, който се спуска по склон и мисли за всяко свое движение.
Пол Екман
А ако лъжецът не вижда в своята лъжа никаква изгода за себе си, той по-скоро не би изпитвал и угризение на съвестта.
Пол Екман
Никога не се доверявайте на красиви малки лъжци, въпреки че може да са прави.
Сара Шепард
Всички знаем, че любовта е наистина ключът. Всеки, който се опита да накара някой да си помисли, че разрушенията имат нещо общо с Бог или Аллах, е лъжец.
Стиви Уондър
Убийството на лъжец не убива лъжа.
Том Полък
Ние сме професионални лъжци, нали? Наша работа е да поддържаме историята интересна.
Уенди Уакс
Лъжецът трябва да има добра памет.
Уладзимир Караткевич
Дори адвокатът звучи като лъжец.
Уолтър Мозли
Веднъж видях в телевизионен сериал, че изненадата е най-трудната емоция за фалшифициране. Лъжците го преувеличават много, правят го твърде дълго, когато физическият ефект от нещо, което ни изненадва, трае малко по-малко от секунда.
Хуан Гомес Хурадо
- Това е проблемът с истината, - каза Дарси. - И лъжците, и честните хора твърдят, че я притежават.
Хю Хауи
Понякога християнските апологети казват, че има само три варианта кой е бил Исус: лъжец, лунатик или Господ. Но може да има и четвърти вариант - легенда.
Барт Ърман
Най-големия недостатък в характера? Нетърпение и нерешителност. Ако говорим за другите, то аз ненавиждам лъжците.
Бенедикт Къмбърбач
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща