Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Погреба"
Най-доброто отмъщение е забравата. Тя ще погребе врага в пепелта на неговото нищожество.
Балтазар Грасиан
- Когато умра, погребете ме и на паметника напишете: "Умрях от отвращение".
Фаина Раневска
Майка ми е погребала трима съпрузи, двама от които били задрямали.
Рита Ръднър
Той умря на трийсе, погребан е на седемдесет.
Дъглас Копланд
Под много пари може да бъде погребана човешката душа.
Натаниел Хоторн
Бих поискал тялото ми след смъртта ми да бъде погребано, а не кремирано, така че съдържащото се в него енергийно съдържание да се върне на земята, така че флората и фауната да могат да ядат върху него, точно както аз вечерях върху флората и фауната през живота си.
Нийл Деграс Тайсън
Тя искаше да бъде погребана в ковчег, пълен с използвани меки корици.
Шърман Алекси
Срамът мрази, когато протегнем ръка и разкажем историята си. Мрази да има увити думи около него - не може да оцелее, ако бъде споделено. Срамът обича тайната. Когато погребем историята си, срамът метастазира.
Брене Браун
Ако дълго време сте били погребани под планина лайна, тогава в един момент започвате да търсите ползи в това.
Виле Вало
Много по-лесно е да погребете реалността, отколкото да се отървете от мечтите.
Дон ДеЛило
По-добре жив просяк от погребан император.
Жан дьо Лафонтен
Плазмата на мечтите е болката на раздялата. Мечтата продължава да живее и след, като тялото бъде погребано.
Хенри Милър
Развитието на Африка няма да се случи без ефективното участие на жените. Образът на нашите предци на жени трябва да бъде погребан веднъж завинаги.
Сембен Усман
Ние сме погребани от потока информация, който бъркаме с реални знания. Количеството се приема за изобилие, а богатството за щастие.
Том Уейтс
Унищожаваме се, когато спрем да се чувстваме. Ако погребеш чувствата си в себе си, ставаш гробище.
Бърни С. Сийгъл
Не съм счупен, съсипан съм. Разбирате ли разликата? Със счупени може би можете да поправите нещата. Съсипан? Всичко, което можете да направите, е да изчакате да ме погребете.
Дж. Р. Уорд
Вие не познавате тези хора! Накрая, евреинът Ротшилд ... това, аз ще Ви кажа, е безподобен скот. Заради спекулации на борсата е готов да погребе цяла Европа, а съм виновен аз?!
Ото фон Бисмарк
Да погребете любовта в душата си е все едно за сдържате гняв. Тя просто те изяжда отвътре, като те подлудява.
Ришел Мийд
Най-голямото щастие е да се живее. Толкова съм погребала: съпрузи, родители, сестри, деца - това знам със сигурност. На мен сега ми е нужно да живея не само за себе си но и за своите покойници.
Марина Влади
Ако дишате, това не означава, че живеете. Това просто означава, че е рано да те погребат.
Марло Морган
Сега вярвам, че когато съм мъртъв и погребан, на надгробната ми плоча ще прочете: "Не съм напълно сигурен, че групата е приключила".
Ник Мейсън
Не се движех. Просто гледах. Погребаха ме много по-късно. Но аз умрях онзи ден.
Никола Рей
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща