Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Разходка"
Може би истината зависи от разходка около езерото.
Уолъс Стивънс
Сутрешната ранна разходка е благословия за целия ден.
Хенри Дейвид Торо
Животът е само малка разходка преди вечния сън.
Фаина Раневска
Някои от най-големите ни исторически и художествени съкровища, които съхраняваме с куратори в музеи; други, които вземаме на разходки.
Роджър Карас
Аз съм интроверт... обичам да бъда себе си, да се разхождам навън, да правя дълга разходка с кучетата ми и да гледам дърветата, цветята, небето.
Одри Хепбърн
Изкуствата (живопис, поезия и т.н.) не са само тези. Яденето, пиенето, разходките също са изкуства; всеки акт е изкуство.
Сесар Валйехо
Хвани ръката ми. Ще вървим пеша. Ще вървим само пеша. Ще се насладим на нашата разходка, без да мислим да пристигаме някъде.
Тик Нят Хан
Разходката ми е обществена. Моят бизнес е в света и трябва да се смеся със събранията на хората или да напусна поста, който Провидението изглежда ми е отредило.
Уилям Уилбърфорс
Никога не позволявайте на стреса да оформя вашата стратегия. Повечето жени мислят по-добре след бърза разходка, лека храна, масаж и дрямка.
Барбара Т. Бредфорд
Осемдесетте години ще изглеждат като разходка в парка в сравнение с новите глобални предизвикателства, където годишното повишаване на производителността от 6% може да не е достатъчно. Необходима е комбинация от софтуер, мозъци и работа, за да се увеличи този процент до 8% или 9%.
Джак Уелч
Първото нещо, което трябва да направите с актьор, е да не подписвате договор с него. Заведете го на вечеря. И след това го заведете на разходка.
Елия Казан
Колкото и да ми се иска да срещна феята на зъбките на вечерна разходка, наистина не вярвам, че може да се случи.
Крис ван Алсбърг
Току-що се връщам от много приятна разходка: Заведох тъща си на летището.
Хени Янгмен
Спри да живееш за това, което е зад ъгъла, и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата.
Грант Милър
Ако направя работното ви място благоприятно за разходка по време на обяд или за тренировка по някое време през деня, или накарам хората да използват повече стълбите, като създам стимули за това, тогава хората ще започнат да го правят естествено.
Мехмет Оз
За емоционални разстройства разходките и различни видове физическа активност са много добри. Какво може да направи с човек плуването, движение във вода! След водни процедури вие ставате просто друг човек.
Наталия Бехтерева
Един от най-очевидните начини, по които кучетата могат да подобрят нашето физическо и психическо здраве, е чрез ежедневни разходки.
Андрю Уейл
Включването на разходката в натоварения живот може да бъде предизвикателство, затова предлагам да ходите по-скоро с шофиране до работа или да изпълнявате поръчки толкова често, колкото можете - с други думи, мислете за ходене като за алтернативен транспорт.
Андрю Уейл
Голямото обновление на китайската нация не е разходка в парка или просто биене на барабани и биене на гонг.
Си Дзинпин
Кучешките паркове могат да бъдат фантастичен начин да социализирате вашето куче, но е важно собствениците да разберат, че кучешкият парк не е упражнение и не е заместител на разходка. Посещението в парка за кучета е забавно - време за игра.
Сизар Милан
Руският е много измамен език, защото в началото изглежда лесен: все едно да тръгнете на лека разходка и да осъзнаете, че сте се посветили на изкачването на хималайските върхове.
Арманд Хамър
Само на хартия процесът на общественото развитие изглежда така лек и приятен, като разходка в гората.
Вилхелм Райх
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща