Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съставка"
Странността е необходима съставка на красотата.
Шарл Бодлер
Главната съставка на звездите, е останалата част от отбора.
Джон Удън
Самотата е най-важната съставка на човешкият живот. Човек разбира, какъв е, само когато е сам.
Октавио Пас
Най-важната съставка в семейната кухня е любовта към това, за кого готвиш.
София Лорен
Харесвам глупости, събужда мозъчните клетки. Фантазията е необходима съставка в живота, това е начин да гледате на живота през грешния край на телескоп. Което и правя, и това позволява да се смеете от реалностите на живота.
Доктор Сюс
Три са съставките на добрия живот: обучение, печеливша работа и копнеж.
Кристофър Морли
Човешкото тяло изпитва мощно гравитационно привличане в посока на надеждата. Ето защо надеждите на пациента са тайното оръжие на лекаря. Те са скритите съставки във всяка рецепта.
Норман Казънс
Не е нужно да готвите фантазия или сложни шедьоври - просто добра храна от пресни съставки.
Джулия Чайлд
Моите истории са много мрачни, така че мисля, че имам нужда от комичната съставка. Освен това животът има толкова много хумор.
Мануел Пуиг
Ако съберете всички съставки, които естествено привличат децата - секс, насилие, отмъщение, зрелище и буен шум - това, което имате, е гранд опера.
Джудит Мартин
Много сосчета, които ще намерите в супермаркет, съдържат много нежелана захар или консерванти, но с няколко съставки можете да направите по-здравословни сосове с всякакъв аромат, който можете да си представите.
Маркус Самуелсон
Наистина вярвам, че няма такова нещо като злополуки, а само възможности. Бог дава на всички съставки за добър, щастлив живот. От нас зависи да се възползваме максимално от тях.
Рейчъл Рей
В широк смисъл, като обработка на всичко, което човек чува или става свидетел, цялата художествена литература е автобиографична - въображението е смляно през мелницата на паметта. Невъзможно е да се разделят двете съставки.
Рохинтън Мистри
Хората често са ме питали дали това, което знам за любовта, я е развалило за мен. И просто казвам "Едва ли". Можете да знаете всяка една съставка в парче шоколадова торта и след това, когато седнете и ядете тази торта, все още можете да почувствате тази радост.
Хелън Фишер
Общото е наистина незаменима съставка на реалността; за просто индивидуално съществуване или действителност, без каквато и да е закономерност, което е нищожност. Хаосът не е чисто нищо.
Чарлс Пърс
Хуморът е една от най-добрите съставки за оцеляване.
Аун Сан Су Чи
Трите съставки на успешен съюз между двама... хумор, отдаденост и непрестанна любов.
Бил Козби
Готвенето с деца не е само в съставките, рецептите и готвенето. Става въпрос за използване на въображението, овластяването и творчеството.
Гай Фиери
Ние всички сме само съставки. Важното е благодатта, с която готвите ястието.
Ерика Бауърмайстър
В момента правя обратната страна на молекулярната гастрономия. Работя с учени, за да намеря съставки и продукти, които са доказано добри за вас.
Жоел Робушон
Като готвач трябва да уважавате своите гости и техните нужди. Ако решат, че искат да ядат определени неща, а не да ядат други, ако поради религиозни причини или просто решат, че не искат да ядат определени съставки, трябва да спазвате това.
Жоел Робушон
Ако не можете да опитате съставка, трябва да се запитате защо е там.
Йотам Отоленги
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща