Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Телевизор"
Телевизора е най-добрата болногледачка.
Джон Гудмън
За да се влеете в тълпата, съвсем не е задължително да излезете на улицата - достатъчно е да стоите у дома, да разтворите вестник или да включите телевизор.
Уистън Хю Одън
Небето над пристанището беше с цвят на екрана на телевизор, настроен на празен канал.
Уилям Гибсън
Книгата на твоята революция седи в ямата на корема ти, млади индиецо. Извадете го и прочетете. Вместо тези които, всички тези които седят пред цветни телевизори и гледат реклами за крикет и шампоан.
Аравинд Адига
Вече пред телевизора с правилният човек може да бъде по-еротично, отколкото секс с неправилният.
Виле Вало
Телевизора затъпява и убива много време. Изключете го, и вие ще съхраните няколко клетки от вашия мозък. Обаче бъдете внимателни - може да затъпеете и зад компютър Apple.
Стив Джобс
Винаги се удивлявам, че хората всъщност ще изберат да седнат пред телевизора и просто ще бъдат озлобени от неща, които омаловажават интелигентността им.
Алис Уокър
Хората обожават, когато дистанционното управление за телевизора им прилича на приборното табло на граждански авиолайнер.
Артемий Лебедев
В наше време хората разбират, за какво мислят, по телевизора.
Виктор Пелевин
Човешкото същество е като телевизор с милиони канали... Не можем да позволим само един канал да ни доминира. Имаме семето на всичко в себе си и трябва да възстановим собствения си суверенитет.
Тик Нят Хан
Най-големият недостатък на телевизора е в това, че не можеш да го прелистиш.
Арт Бухвалт
Щастие: да гледаш телевизор на гости при твоето момиче по време на прекъсване на захранването.
Боб Хоуп
Телевизора скоро ще стане достояние на историята. Интернет, където има най-малко цензура, е основният и най-вероятно, единственият източник на информация за хората.
Джулиан Асанж
Следя - това е, което аз правя по цели дни, стоейки пред телевизора. Това ми е и останало. Включвам екрана и имам такова впечатление, че всички задници са там...
Мишел Мерсие
Ограничете или премахнете късното гледане на компютър и телевизия. Екранът на компютър или телевизор може да изглежда много по-тъмен от крушката, но тези екрани често запълват вашето зрително поле, имитирайки ефектите на стая, изпълнена със светлина.
Андрю Уейл
Седях в офиса си, когато някой ми се обади, за да ми каже, че два леки самолета са се сблъскали със Световния търговски център. Пуснах телевизора си; не след дълго имаше това шествие от хора от всякакъв вид, които вървяха по улицата. Това, което си спомням най-много, беше мълчанието на тази тълпа; нямаше звук.
Том Улф
Ако искате да гледате по-малко телевизия, опитайте да приберете дистанционното на много неудобно място и да го накарате да го прибирате всеки път, когато го използвате. Ако е голяма болка да включите телевизора и да смените каналите, може да се окажете, че се придвижвате към други дейности, които ще бъдат по-удовлетворяващи в дългосрочен план.
Гретхен Рубин
Нека просто кажем, че ако крадяхте телевизори вместо мисли, щяхте да бъдете хванати от полуглухо, предимно сляпо, петнадесетгодишно куче преди три обира.
Елизабет Чандлър
Цяла вечер мислих – телевизорът се повреди.
Янина Ипохорска
Знаеш ли, Стив, мисля, че има и друга гледна точка. Нека само да кажем така: и двамата имаме богат съсед на име Xerox, аз се качих в къщата му, за да открадна телевизор и открих, че си преди мен.
Бил Гейтс
Аз не играя футбол на конзола, защото е твърде скъпо. Джойстика издържа известно време, а телевизора - на половината.
Вини Джоунс
Семейната маса за вечеря е крайъгълен камък на цивилизацията и онези, които "пасат" от хладилници или пред телевизорите, са обречени да останат в състояние на диващина.
Джудит Мартин
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща