Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Импулс" - страница 3
Ако обичате да ядете това, което обичате да ядете, това означава, че сте човек. Ако морално се възмущавате от избора на храна на другите, това означава, че сте на път да станете левичар на храната. Левицата е онзи импулс, който иска да установи принуда и да я нарече общност.
Дъглас Уилсън
Хубавото на зодиака като система е, че е доста изчерпателна като набор от импулси и психологически състояния, за които може да се говори.
Елинор Катън
Предполагам, че повечето от нас са имали по едно или друго време импулса да оставят ежедневието си и отговорностите си и да търсят, временно, нов живот.
Алис Стейнбах
Икономическите и социалните неща се движат със собствен импулс и произтичащите от това ситуации принуждават индивидите и групите да се държат по определени начини, каквото пожелаят - всъщност не чрез унищожаване на свободата им на избор, а чрез оформяне на манталитета на избор и чрез стесняване на списъка от възможности. от които да избирате.
Йозеф Алоиз Шумпетер
Ние сме привлечени от друг човек на душевно ниво не защото този човек е нашето уникално допълнение, а защото, като сме с този индивид, по някакъв начин сме снабдени с импулс да станем цялостни.
Кевин Дж. Тодеши
Любов и омраза. Същата страст. Същият импулс.
Кели Армстронг
От една страна знаех, че рискувам живота си, от друга разбрах, че трябва да изкача планините точно за този живот. Решенията ми се ръководят от импулси, които са по-силни и от любовта, и от разума – и на които не мога да влияя.
Килиан Жорнет
Импулсите и емоциите не обясняват нищо, те винаги текат: или от силата на тялото, или от немощта на духа.
Клод Леви-Строс
Тя отвори уста, но не проговори веднага и аз почувствах едновременно импулса да изкарам думите от нея и импулса да ги потисна. Винаги съм мислил, че искам да знам тайна или исках да се развие събитие – исках животът ми да започне – но в онези редки моменти, когато изглеждаше, че нещо наистина може да се промени, ме обзема паника.
Къртис Ситенфелд
Да си влюбен е такова чувство, което трябва да расте през цялото време, да се движи през цялото време, че за своето движение трябва да получава импулси.
М. Агеев
Тайната на търсещия истината се крие в предаността му към вътрешните импулси на висшето си Аз.
Джоузеф Мърфи
Понякога ме обсебва желание да победя на всяка цена, но вече се контролирам много по-добре. Истината е, че трябва да бъда по-прагматичен и да контролирам импулсите си, за да бъда по-ефикасен. Считам, че го постигам.
Веселин Топалов
Преобразуването на нематериалния импулс в осезаема реалност изисква наличието на конкретен план.
Наполеон Хил
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща