Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Готвене" - страница 2
Когато бях на 13, влязох в семинарията с надеждата да стана свещеник. Но често се оказвах, че помагам на монахините в кухнята и така открих страстта си към готвенето. Започнах да култивирам своите умения и стремежи на 15-годишна възраст, когато започнах първото си чиракуване.
Жоел Робушон
Когато имах шоу във френската телевизия, хората ме питаха как сакото ми остава безупречно по време на готвене. Цялата ви зона трябва да бъде чиста - и трябва да я поддържате по този начин.
Жоел Робушон
Начинът да привлечете хората в готвенето е да готвите вкусни неща.
Йотам Отоленги
Има някои форми на религия, които са лоши, както има лошо готвене или лошо изкуство или лош секс, вие също имате лоша религия.
Карън Армстронг
След години работа в професионални кухни и след това прекарване на толкова много време в много различни кухни за дома, разбрах, че на пазара има огромна пропаст, където имаш хора, които разработват съдове за готвене, но всъщност не готвят.
Къртис Стоун
Самата миризма на готвене може да предизвика цяла цивилизация.
Фернан Бродел
Готвенето е философия; не е рецепта.
Марко Пиер Уайт
Докато повечето хора използват месото на кокоса при готвенето, кокосовата вода и олиото също са известни с многобройни ползи за здравето.
Маркус Самуелсон
Готвенето на пуйка всяка година не трябва да бъде монотонно - искам хората винаги да я смесват, използвайки различни подправки и подготовки.
Маркус Самуелсон
Успехът е постигането на произволен брой възможни цели, мечти, стремежи или цели. Това е много лично и уникално за вас. Най-голямото ви желание може да бъде идеята на някой друг за ада; може да искате да бъдете награждаван готвач, докато вашият най-добър приятел мрази готвенето.
Найджъл Къмбърланд
Никога не признавайте, че разбирате нещо от готвенето или това ще бъде използвано срещу вас.
Ребека Уелс
За мен готвенето е начин да се опитам да угодя на хората и да им кажа, че ги обичам. Когато се влюбя в някого, искам да го нахраня също.
Рут Райшил
Ние в медиите сме виновни, че не сме се справили по-добре, за да накараме хората да разберат колко просто е готвенето. Накарахме всеки да се почувства като готвач.
Рут Райшил
Най-трудната част от готвенето е пазаруването и ако се организирате и пазарувате веднъж седмично, сте на половината път.
Рут Райшил
За мен готвенето е естествена дейност на човека. Но мисля, че писането е наистина трудно. Със сигурност писането на художествена литература е най-трудното нещо, което съм правила.
Рут Райшил
Именно чрез готвене на храна и споделянето й помежду ни нашите предци са се научили как да станат социални животни.
Рут Райшил
Но исках да готвя. Трябваше да готвя. Мама ме беше отгледала с имплицитното разбиране, че готвенето е отговорът на всички житейски превратности – не само противоотровата срещу скуката, но и начин да се предпазим от по-тъмните реалности на скръбта, раздялата и самотата.
Саша Мартин
Омъжена съм за италианка и обичах да готвя италиански у дома, защото това е готвене с едно гърне. Но жена ми не одобрява моето италианско готвене.
Антъни Бурдейн
Готвенето е всичко за хората. Храната е може би единственото универсално нещо, което наистина има силата да обедини всички. Без значение каква култура, навсякъде по света хората се събират да ядат.
Гай Фиери
Готвенето на открито не се отнася само до хот-доги и хамбургери. Има толкова много стилове на храна, които можете да направите.
Гай Фиери
Готвенето е върховното даване!
Джейми Оливър
Здравословните храни са с фантастичен вкус, но може да се наложи да възстановите вкусовите си рецептори и да отделите малко време, за да научите нови техники за готвене и рецепти, за да ги оцените.
Джоуел Фърмън
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща