Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Полет"
Твърде бързото падение може да се вземе и за полет.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Винаги съм обичал да мечтая и никога няма да спра, докато полетът на мечтите ми не бъде спрян от куршум.
Ернесто Че Гевара
Телевизията внесе бруталността на войната в комфорта на хола. Виетнам се изгуби в холовете на Америка - не на бойните полета на Виетнам.
Маршал Маклуън
Нашето щастие винаги е в полет. Няма гнездо за него, само крила.
Пол Елюар
Започнете откъдето сте. Далечните полета винаги изглеждат по-зелени, но възможността е точно там, където сте. Възползвайте се от всяка възможност за обслужване.
Робърт Колиър
Бих препоръчал самостоятелен полет на всички потенциални самоубийства. Тя има тенденция да изяснява въпроса дали човек се радва да е жив или не.
Т. Х. Уайт
Войната ще се повтаря дотогава, докато въпросът за нея не започне да се решава от тези, които загиват на бойните полета.
Анри Барбюс
Нито едно откритие от нито едно от тези полета не означава доказателство за еволюция, но заедно те разкриват, че животът е еволюирал в определена последователност от определен процес.
Майкъл Шърмър
Не отегчавайте своят полет с дребнавости, които е прието да се наричат жизнени потребности. Помнете: утежнявайки тялото, ние скъсяваме крилете.
Фритьоф Нансен
Човек е роден за труда, както птицата за полета.
Мартин Лутер
Изучаването на сричките изисква игра на трите сензорни полета, зрение, слух и мускулно усещане на органите на речта.
Херман Ебингхаус
Първият път, когато яздих в галоп кон, аз заплаках - това е сродно на полетът, към това което се стреми човечеството.
Том Хидълстън
Мога да ви кажа, че всичко, което се случва във физическото тяло, ще се случи първо по модела на енергийните полета.
Барбара Ан Бренън
Това, което вълнува лиричните поети в най-добрите им полети, не е нито насладата на сетивата, нито плодотворното задоволство на улегналата двойка; не удовлетворението от любовта, а нейната страст. А страстта означава страдание.
Дени дьо Ружмон
Енергийното изцеление се основава на предположението, че заболяването е резултат от нарушения в енергиите на тялото и енергийните полета и може да бъде решено чрез намеси в тези енергии и енергийни полета.
Джед Даймънд
Всеки полет започва с падения.
Джордж Р. Р. Мартин
Бъбречните трансплантации изглеждат толкова рутинни сега. Но първият беше като полет на Линдберг през океана.
Джоузеф Мъри
Мобилните известия поставят хората в състояние на непрекъснато аварийно прекъсване - подобно на това, което 911 оператори и ръководители на полети са преживели през 70-те и 80-те години.
Дъглас Рушкоф
Да, определено предпочитам дневното население на игралните полета пред това, което идва там след тъмно.
М. Р. Джеймс
Не съм ангел и знам, че не само с единия хляб живее човек. Но пред свещения дълг трябва да замълчат всякакви странични съображения. ... И ако, изпитвайки себе си, останеш твърд в решението си, то действай тогава като зрял мъж. Това няма да попречи на поетичния ти полет – та нали и полетът в името на дълга е изпълнен с поезия.
Хайнрих Маркс
Казахте, че всички се гордеем с нашата велика обща Родина. Да, разбира се, гордеехме се с полета на Гагарин и се гордеехме с победата във войната, гордеехме се с освобождението на Европа от нацизма и имаше много други ... Гордеехме се с нашето изкуство. Но ние с теб се подразнихме или се срамувахме, че ни изчезна захарта, нямаше месо в магазините. Беше срамно, знаете ли, някакъв срам, срамувах се от това ...
Владимир Путин
Какъв е смисълът от летящите машини, ако при човек има съвсем друг инструмент за полет - душата?
Салвадор Дали
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща