Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Професионалист" - страница 3
Магьосниците и знахарите образуват, видимо, най-древният клас професионалисти в историята на човечеството.
Джеймс Джордж Фрейзър
Професионалистите по публични изказвания казват, че печелите или губите битката за задържане на аудиторията си в първите 30 секунди от дадена презентация.
Джон Медина
Главното в изкуството да лъжеш е да го правиш уверено. Тогава ще забележат само професионалистите.
Дмитрий Глуховски
Не всички пазители на времето са сто процента перфектни професионалисти. Сред тях, за съжаление, има доста безполезни.
Ева Фьолер
Вече предложих, че като начин за поддържане на относителна интелектуална независимост отношението на аматьор вместо на професионалист е по-добър курс.
Едуард Саид
Аз и моите връстници работим много усилено, за да бъдем майки, сестри и професионалисти.
Иванка Тръмп
Истинският професионалист продължава борбата до края - дори той да умре на дъската. Великият майстор принася себе си в жертва на изкуството.
Кавабата Ясунари
Всеки професионалист предварително се притеснява как да излезе от деликатните ситуации, в които може да попадне по време на представлението.
Лейл Лаундс
Нормалният здрав човек - студент, професор, инженер, подполковник, лекар, ръководител на компания е склонен да мисли за себе си не просто като за професионалист, а като за ас, даже ако това не е така.
Ленард Млодинов
"От един кръст могат да се направят две бесилки" - каза с пренебрежение професионалистът. (123)
Станислав Йежи Лец
Не ми харесваше да ходя на работа, защото съм творец, професионалист, но така или иначе бях изненадана, че можех да ставам сутрин и да ходя на работа.
Дрю Баримор
"Преди 15 години реших, че има бяло поле в шаха. Че не е развит в професионален план, че са необходими мениджъри, които да го промотират. И си казах защо не -имам всички предпоставки. Разбирам играта, говоря няколко езика, имам известен опит и другото бе въпрос на време. И смятам, че вече съм професионалист на високо ниво." - на въпрос как е попаднал в мениджърския бизнес, в интервю за Агенция "Фокус", 17.10.2005 г.
Силвио Данаилов
Навремето в едно интервю бях казал, че ЦСКА не е никакъв отбор, защото го управлява Кольо Железаря (един от общите работници - б.р.). Извинявам му се. Кольо Железаря и другите около него са единствените професионалисти в ЦСКА. Другите само мислят за заплатата си.
Георги Димитров (футболист)
Не сменяме едните роднини с други. Това е едно от присъщите неща за нашата партия. Ние обикновено се стремим да предложим добро решение, да намерим професионалисти. Даже прекаленото престараване да бъде точен човекът понякога не ни върши най-добрата услуга.
Димитър Дъбов
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща