Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Куп" - страница 2
С голямо превъзходство се е сдобил онзи, който достатъчно рано е направил куп грешки, от които е успял да се поучи.
Уинстън Чърчил
Красивата жена е като преходна купа. Затова е по-лесно да се разделиш с нея.
Кристина Кофта
При стартиране е достатъчно трудно да се разбере едно-единствено нещо, още по-малко цял куп неща. Особено ако нещата, които се опитвате да направите, са не само различни, но активно си пречат.
Марк Рандолф
Да бъдеш ограбен и предаден от дяволски подземен заговор или от земните агенти на Сатаната е най-малкото романтично положение - предполага най-малко грандиозна конфронтация между доброто и злото, готова за Холивуд - но да бъдеш хладнокръвно ограбен и отново от куп безкръвни, второкласни глупости, глупости, които сте избрали, вие сте избрали, не е нещо, с което някой ще изпитва голямо удоволствие да се хвали.
Мат Таиби
Не вярвам в национализма. Мисля, че това са куп лозунги. Това е куп лоши опити за създаване на гордост. Проблемът ми с национализма е, че той става изключващ. Започваме да изключваме хората.
Мигел Сихуко
След това отиваш зад кулисите и получаваш турне и това за теб наистина е най-готиното нещо на света. Показват ви декора, светлините и костюмите и научавате още една вариация на същия основен урок за шоубизнеса, който ще учите отново и отново – всичко това по същество е просто куп глупости, залепени заедно и боядисани със спрей. Но прекрасният парадокс е, че знанието за това не намалява изживяването да го гледате втори път. Напротив: това го прави много по-чудотворно.
Нийл Патрик Харис
Имам чувството, че с актьори, които искат да режисират, наистина имате само един-два кадъра. Не можете просто да направите куп малки независими филми и най-накрая някой да бъде забелязан. Трябва да направите наистина добър веднага.
Нийл Патрик Харис
Правителството на Закона и Справедливостта не иска куп чужди историци да решават какво се случва в "техния" музей.
Норман Дейвис
Да се опитваш да избереш акциите, които се представят по-добре от средното, е като да се опитваш да намериш игла в купа сено.
Робърт Ролих
Оказа се, че трикът в писането ми е бил да го правя изключително в леглото. В момента, в който дори се осмелих да се дисциплинирам и да пиша на бюрото, направих куп глупости. И все пак, седнал в леглото, пишех лесно, без усилие, плавно. Станах майстор на съвършената недисциплина.
Сидхарт Мукхърджи
Не съм спал с европейската купа, но беше в стаята ми! Беше специално и просто трябваше да нося купата със себе си, вдигането на купата като капитан на Ливърпул беше просто най-добрият момент в живота ми.
Стивън Джерард
Понякога долината отдолу е като купа, пълна с мъгла. Виждам твърди зелени смокини на две дървета и круши на дърво точно под мен. Идва хубава реколта. Майското лято трае сто години.
Франсис Мейс
Гърдите на Джанет Джексън ме вкараха в куп неприятности.
Хауърд Стърн
Винаги съм бил на първо място режисьор и цялото актьорско нещо просто се случи, защото никой от приятелите ми не искаше да участва в моите видеоклипове, така че трябваше да го направя сам и да нося куп перуки.
Шейн Доусън
Исках да бъда успешен и щях да го направя по американския начин: да направя куп скапани неща и да накарам съседите да ги купят от съжаление към мен.
Шейн Доусън
Когато растях, много книги ми въздействаха, но никога не съм писал писма до автора или нещо подобно. Винаги имам предвид, че вероятно има цял куп хора, които също четат моите книги по този начин.
Шон Тан
Това, за което започна да говори, беше болезнено. Натрупва се в него, като течност в купа, краищата на която вече са пълни...
Владимир Цветков
Създадох първата си рутина на писане, когато бях на 13. Учебната година току-що приключи и спечелих куп книги, за да бъда най-добрият ученик по редица предмети. Купчината включваше няколко тетрадки с 60 листа, които реших да запълня с разкази.
Айобами Адебайо
Намирането на игла в купа сено не беше толкова трудно, колкото звучеше, ако сте имате конец, свързан към иглата.
Дейвид Игнейшъс
Така че за закуска можете да имате купичка корнфлейкс без добавена захар или купа захар без добавени корнфлейкс. Те биха имали различен вкус, но под врата се държат горе-долу еднакво.
Дейвид Лудуиг
Животът е странна бъркотия ... никога няма една истина, а само куп истории, които се случват наведнъж, в главите ни, в сърцата ни, всички пречат един на друг. Всичко това е красива катастрофална бъркотия.
Джанди Нелсън
Консерваторите буквално разглеждат това като вид слабост да говорят с хора, различни от своите. Нищо не би ме отегчило повече, отколкото да седя цял ден да говоря и да слушам куп либерали.
Джеймс Карвил
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща