Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Куп"
Все още имам много останали цели, особено за генералното класиране на Световната купа.
Херман Майер
... същинската истина е, че цялата многоизмерна безкрайност на вселената най-вероятно се управлява от куп луди.
Дъглас Адамс
Не обичам комплиментите и не разбирам защо един мъж смята, че на жената страшно и харесва, когато той и говори куп неща, които не мисли.
Оскар Уайлд
Бях много повлиян от Вълшебната планина. Това е книга, която ми оказа огромно влияние. Обичах това като форма за роман: поставете куп хора на красиво място, дайте им на всички туберкулоза, накарайте всички да останат в спален чувал от козина няколко години и да видите какво ще се случи.
Ан Патчет
Понякога имам чувството, че сме просто куп навици. Жестовете, които повтаряме отново и отново, те са просто нашата нужда да бъдем разпознати. Без тях щяхме да бъдем неидентифицирани. Трябва да се преоткриваме всяка минута.
Никол Краус
Животът е само един куп опит. Няма такова нещо като успех или провал.
Суки Уотърхаус
Животът не е купа с череши.
Тим Рот
Списъкът на "Ню Йорк Таймс" е куп глупости. Трябва да го нарекат избор на редактора. Със сигурност не се основава на продажби.
Хауърд Стърн
Всичките ми братовчеди крадат неща. Те са само куп крадци. Цялото ми семейство е такова. Оставиш нещо за секунда и те го откраднат. Никога повече не го виждаш.
Габи Хофман
Меси на Световната купа 2014? Той показа защо е най-добрият играч в света. Беше удоволствие да го видя как играе.
Алесандро Дел Пиеро
Не спирайте да правите това, което обичате. Не позволявайте бъдещето ви да бъде съсипано от куп луди пясъчни маймуни.
Меган Макафърти
Хората винаги питат за моето влияние и цитират куп хора, за които никога не съм чувал.
Нортън Джъстър
За мен животът е купа с череши.
Сиси Спейсик
Никога не бих говорила само за да бъда социална. Сега, да седнете с куп инженери и да поговорите за най-новите системи за формоване на бетон, това е наистина интересно. Говорейки с бихевиористи на животни или с някой, който обича да плава, това е интересно. Информацията ми е интересна. Но говоренето в името на разговора ми се струва доста скучно.
Темпъл Грандин
Как икономиката произведе всички тези невероятни неща, които имаме около нас - компютри и мобилни телефони и т.н.? Имаше куп идеи, а добрите растяха и просперираха. А лошите бяха доста безмилостно отсечени.
Тим Харфорд
Половината американци поглеждат другата половина и казват, че са твърде мързеливи или не желаят да стават и да ходят на училище. А другата половина гледа и вижда куп дебели котки и говори за неравенство в доходите.
Тод Бъкхолдс
Никой досега не я беше наричал дива. Сега искаше да бъде дива заради него. Дивото изглеждаше по-примамливо от купа с горски плодове.
Шанън Хейл
Мисля, че съм работил с някакъв куп леко трудни мъжки режисьори, когато бях дете. Оттогава работя с много мъжки режисьори, които обичам, така че вече не виждам различието по пол.
Габи Хофман
Защото нищо не каза, че обичаш като куп детектори на движение.
Дж. Р. Уорд
Мисля, че ще има куп устройства, подобни на таблети. Наистина е различна продуктова категория.
Джеф Безос
Облакът все още е само куп сървъри, собственост на някой или нещо, на чиито решения и компетентност трябва да се вярва. Това се отнася за всичко - от Google Документи до Gmail: Публикуването на нашите данни наистина означава да ги поставим "там".
Дъглас Рушкоф
Мисля, че президентът Барак Обама беше изключително успешен президент и че този период ще запише това с куп удивителни знаци. Но очевидно не всеки мисли така.
Кас Сънстейн
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща