Цитати на тема "Пост" - страница 3

В папката, която ми даде днес Бойко Борисов има две твърдо установени неща... Първо, Бойко Борисов своевременно е направил необходимото да се освободи от всички търговски дружества, на които е бил член или управител при приемането на кметския пост. Вторият неоспорим факт е, че съдебната регистрация на тези промени е закъсняла и точно тук възниква проблема, който съдът трябва да реши. Аз в никакъв случай няма да се намеся в него. Ни най-малко не се отказваме от подкрепата на ГЕРБ, но не можем да се ангажираме с подкрепа, която трябва да се плати с оттегляне или ликвидиране на въпросното дело... Аз се ръководя от общонационални интереси, а не от нечии лични и ми е крайно обидно да чувам, че Иван Костов ръководи действията ми. Не съм член на ДСБ, нито имам ангажименти към тази партия, въпреки, че тя първа издигна кандидатурата ми. Вижте цитата
Неделчо Беронов
Коалиция ГЕРБ-СДС оставаме заедно! Трябва да имаме самочувствие за свършената работа. Видяхме, че от коалицията,,Да, България" и БСП изтичат писма за разпределяне на постове. ИТН се сгромолясаха – от любимци на народа стигнаха до дъното. Най-позорен е резултатът на БСП. Но с цялата си наглост те се държат като хора, които едва ли не са спечелили изборите. Единственото, което имат повече от ГЕРБ, е самочувствие без покритие."Промяната" ще е такава подмяна, че после няма да могат да ги намерят с откраднатите пари и задълженията на държавата!Социолозите не познаха резултата, защото нямат алгоритъма на машините. Ако не беше,,дружбата" им с фирмата - организатор на изборите, първите нямаше да бъдат първи. Видяхме клатушкащи се пияни министри - с торбички като тази на президентския съветник Пламен Узунов. Целта е разграждане на държавността и заграбване. Вижте цитата
Бойко Борисов