Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вариант"
За децата не е най-добрия вариант да слушат как родителите им се ругаят. Знам, че това което правя е по-добре за моето дете, аз искрено вярвам, че е по-добре да има две къщи, напълнени с любов и щастие, отколкото един, в който царят ругатни и неразбиране.
Кристина Агилера
Когато са изчерпани всички варианти на глупостта, жените ги осеняват нови.
Аркадий Давидович
На хората е дадена фалшива алтернатива: изборът между непросветена вяра и просветлено неверие. Повечето интелектуалци изглежда отдават почит на втория вариант.
Ойген Древерман
При всеки има два варианта: ние можем просто да живеем или да създаваме собствен живот и съдба.
Джим Рон
Половината от всички варианти, на които шахматиста разчита по време на партия се оказват ненужни, но за съжаление, никой от по-рано не знае, коя именно половина.
Ян Тиман
Когато сте в беда, има два варианта: или да се откажете да минете през огъня.
Брус Уилис
Комунизмът е сам по себе си само вариант, най-успешния вариант на фашизма. Фашизъм с човешко лице.
Сюзан Зонтаг
Най-голямата грешка от изминалите векове в преподаването е била да се отнасят към всички ученици като към варианти на един и същи индивид и по този начин да се чувстват оправдани да им преподават по един и същ начин.
Хауърд Гарднър
Често мисля за смъртта. Вярно. Самоубийството е разумен вариант. Вярно. Греховете ми са непростими. Вторачвам се във въпроса. Греховете ми са непростими. Вторачвам се във въпроса. Греховете ми са непростими. Оставям празно.
Джеймс Фрей
Проучете внимателно ситуацията, прегледайте във въображението си различните варианти на действие, които са възможни за вас, и последствията, които могат и могат да последват от всеки курс. Изберете курса, който дава най-много обещания и продължете.
Максуел Малц
Само нещо изключително ужасно и обезсърчаващо някога ще спре истинският писател да пише. Пенсионирането никога не е вариант.
Уорън Адлър
Ако се съмнявате, кой от двата варианта е по-добър, не губете време и отхвърлете двата.
Хуан Рамон Хименес
Научих, че страдам от биполярно разстройство II, по-малко сериозен вариант на биполярно I, което някога е било известно като маниакална депресия. Информацията беше естествено плашеща; до 1 на всеки 5 души с биполярно разстройство ще се самоубият, а процентът може дори да бъде по-висок за страдащите от биполярно II.
Айлет Уолдман
Съдбата винаги ти предлага два алтернативни варианта - този, който трябва да избереш, и този, който избираш.
Грегъри Дейвид Робъртс
Този ядрен вариант в крайна сметка е пример за арогантността на властта.
Джо Байдън
Реалност - това е един от вариантите на случващото се, който аз никак не мога да игнорирам.
Ленард Коен
Където и да сте, бъдете там напълно. Ако намерите вашето "тук и сега" нетърпимо и то ви кара да сте нещастни, имате три възможности: премахнете себе си от ситуацията, променете я, или я приемете напълно. Ако искате да поемете отговорност за живота си, трябва да изберете един от тези три варианта и трябва да изберете сега. Тогава приемете последствията.
Екхарт Тол
Преди да се омъжите е необходимо да изучите не само съпруга, но и неговите роднини и техните взаимоотношения. Попитайте дали той разбира, че съпругата е по-важна от бащата и майката и още повече от братята и сестрите. Ако той разбира това - добре, ако не го разбира - обяснете му и го попитайте дали е съгласен с това. Ако снаряд удари къщата и нещо падне върху съпругата и сестра му - от кой край трябва да се тежеста, за да се освободят жените? По християнски е правилно да се започне от края, където е съпругата. Ако той не разбира това, тогава сключването на брак с такъв мъж е необмислено. Има и друг вариант за това какво да направите: можете да станете толкова ценен човек за съпруга си, че той да седи в краката ви като в краката на своята принцеса, часове наред, не получавайки нищо в замяна и само да ви гледа с радост в очите. Вие трябва да се постараете той да ви заобича толкова много.
Дмитрий Смирнов
Понякога това, което искаме, не се явява най-добрият вариант за нас.
Аби Глайнс
На практика обикновено се налага да избираме от различни варианти.
Майкъл Фрийман
Има различни степени на духовно зрение. Една степен позволява на човек да види обикновено невидимия етер с безбройните същества, които инвестират в това царство. Други и по-високи варианти му дават способността да вижда света на желанията и дори света на мисълта, докато остава във физическото тяло.
Макс Хайндел
Ястията с тестени изделия са не само вкусни, но и са страхотни, лесни варианти за бърза вечеря през натоварения делничен ден.
Маркус Самуелсон
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща