Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Колело"
Когато бях хлапе, всяка нощ се молех за ново колело. След това разбрах, че Бог не работи така, затова си откраднах колело и го помолих да ми прости.
Емо Филипс
Живот - това е колелото на фортуна, и това е моя шанс да го завъртя.
Тупак Шакур
Дийн отново беше щастлив. На него му стигаха едно кормило и четири колелета върху пътя."
Джак Керуак
Внимавай да не попаднеш под колелото на чуждата Фортуна.
Станислав Йежи Лец
Веднъж майка, винаги майка. Това е като да караш колело - ти никога не го забравяш.
Тараджи Хенсън
Колелото на Времето се върти и Вековете идват и си отиват, оставяйки спомени, които се превръщат в легенди. Легендите заглъхват в мит и дори митът отдавна е забравен, когато породилият го Век се върне отново.
Робърт Джордан
Според статистиката един пешеходец попада под автомобилните колела на всеки 17 минути. Бедният!
Янина Ипохорска
Колелото на съдбата се върти по-бързо от крилата на вятърната мелница и тези, които вчера са били на върха, днес вече се валят победени в праха.
Мигел де Сервантес
Той не пиеше, не пушеше, не караше колело, живееше икономично, събираше всяка стотинка и умря в цветуща възраст, обкръжен от алчни роднини. Това беше голям урок за мен.
Джон Баримор
Един от най-важните дни в живота ми беше, когато се научих да карам колело.
Майкъл Палин
Забавлявайте се, бъдете активни. Например карайте колело, вместо да шофирате.
Дан Бютнер
Струва ми се..., че колелото на историята не е разчетено за нашите пътища.
Виктор Шендерович
Когато човек решава да имитира ходенето, той изобретява колело, което не прилича на крак. Така той практикува сюрреализъм без да го осъзнава.
Гийом Аполинер
Да движиш колелата на справедливостта е сериозна работа.
Мери Астор
Преди карах колело за работа през моста Джордж Вашингтон, но жена ми ми каза, че не е професионално.
Мехмет Оз
Въпреки че беше предупредена, тя се спъна в колелото. Вероятно се е спънала, защото е била предупредена и си е казвала да не се спъва в мотора. Тя правеше това понякога. Често беше по-лесно да не знаеш какви препятствия има по пътя.
Маурийн Джонсън
Бих искал да предложа бавно колоездене. Пътуване с колело. С един удар премахвате необходимостта и абсурдната цена на обществения транспорт. Колоезденето е почти напълно безплатно. Вече няма нужда от фитнес залата, тъй като ставате във форма с колоездене. И можете да вървите със собственото си темпо.
Том Ходжкинсън
Чакрите или силовите центрове са точки на свързване, в които енергията тече от едно тяло на човек към друго... всички тези колела се въртят непрекъснато и в главината или отворената уста на всяко винаги тече сила от по-висш свят.
Чарлз Ледбитър
Не е нужно да измисляте колелото, но може да искате да сте компанията, която измисля джантите.
Ем Си Хамър
Самодоволството с нашите традиционни методи на мислене, основано на преценка, не е достатъчно. Нашите съществуващи навици на мислене са отлични, точно както задното колело на кола с мотор е отлично, но не достатъчно. Трябва да поставим далеч по-голям акцент върху творческото и дизайнерското мислене. Преценката и анализът не са достатъчни.
Едуард де Боно
Инженер - човек, способен да вземе теорията и да прилага към нея колела.
Леонард Луис Левинсън
Никой не е успял да спре с помощта на палка колелото на историята; но са опитали мнозина.
Валентин Домил
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща