Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Рокля" - страница 2
Не ме интересува колко козметични процедури сте направили, не ме интересува и каква чанта носите – вие просто трябва да имате рокля.
Вивиан Уестууд
Дружбата стопля сърцето, роклята - тялото, а слънцето и печката - въздуха.
Козма Прутков
Приветствам обичаят да се носи погребална рокля. Жена в траур получава внимание точно в момента, в който тя се нуждае от него.
Марлене Дитрих
Рокли са необходими за щастието на жената, като цветя през пролетта.
Михаил Лермонтов
Вечер всеки мъж изглежда еднакво. Като пингвини. Жените имат специална рокля за това събитие; мъже, същият смокинг.
Роберто Кавали
Понякога жена се страхуват да бъдат секси и жената трябва да знае, че понякога една рокля може да промени живота й.
Роберто Кавали
Три неща жената може да направи от нищо: рокля, салата и семейна сцена.
Джон Баримор
В малка черна рокля е невъзможно да изглеждаш твърде луксозно или твърде скромно.
Карл Лагерфелд
Модата живее свой особен живот, по свои закони, на които другите закони са неподвластни. Аз просто знам, че трябва да се получават моите рокли, за да се раждам. Те трябва да получават моите грижи, разочарование и възторг.
Кристиан Диор
Друга моя гордост бяха две съблекални, едната горе за моите рокли, цялата обзаведена с дъбови гардероби, а другата долу долу за моите костюми и всичко, което се дължеше на тях: обувки, обувки, перуки, шапки и т.н.
Матилда Кшесинская
Скромната рокля е много добро нещо, ако е истински признак на смирено сърце и е да поучаваш; но е лошо нещо, ако е лицемерно прикритие на гордо амбициозно сърце и е да мами. Нека мъжете са наистина толкова добри, колкото изглеждат, но не изглеждат по-добри, отколкото всъщност са.
Матю Хенри
След като прецените какво има в гардероба ви, направете списък с това, от което се нуждаете. Не искам, а трябва. Запишете основните неща, които липсват от гардероба ви. Това може да бъде класическа бяла риза, тренчкот или перфектната малка черна рокля. Каквито и да са празните места, запишете ги. Това ще бъде вашата справка за пазаруване.
Нина Гарсия
Голяма грешка е да се разглежда даден обект като приятен сам по себе си и да се съхранява идеята за него в ума с надеждата да се изпълни желание чрез действителното му присъствие в бъдеще. Ако предметите са приятни сами по себе си, тогава една и съща рокля или храна винаги биха харесали всички, което не е така.
Парамаханса Йогананда
Все още не разбирам - защо в нито един магазин за китари няма голямо огледало на стената - то е необходимо там не по-малко, отколкото в магазин за готови рокли.
Андрей Макаревич
Зората носеше розова рокля и пълзеше по земята като плахо момиче. Следваше сестра й Утро, облечена в синьо, слънцето - ослепителен медальон на гърдите.
Робърт Йънг
Смъртта за тях е само повод да облича най-добрите неделни рокли.
Сара Груън
Сега, когато най-накрая имам пари да си купя скъпа рокля, вече не мога да влизам в нея.
Ани М. Х. Шмит
Професионалистът няма да търпи безпорядък... Той иска килимът да бъде почистен с прахосмукачка и прагът да бъде изметен, за да може Музата да влезе и да не изцапа роклята си.
Стивън Пресфийлд
Вярвам, че всички жени изглеждат добре в рокли; това престъпление ли е?
Тайсън Фюри
Истинската лейди никога, даже в най-жестока нищета няма да си позволи да излезе от дома с износени обувки и счупени токчета. Бедно, обикновена рокля - да; скромни до сълзи маншети - да; сирашка шапка - да; но обувки!...
Татяна Толстая
Както обикновено, тя беше облечена в рокля, станала модерна вероятно преди минута.
Терез Ан Фаулър
Младоженецът не трябва да ви вижда в роклята точно преди сватбата, това е лош късмет. Знаете ли какво е най-лошият късмет? Самият той се жени. Чел съм проучвания. Сякаш 2 от 3 от тях завършват с развод, понякога повече. 3 от 2, някои.
Том Капинос
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща