Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Рокля"
Харесва ми да бъда жена в мъжки свят. В края на краищата, мъжете не могат да носят рокли, но ние можем да носим панталони.
Уитни Хюстън
Моите рокли са ефимерни предмети на архитектурата, предназначени за това да прославят пропорциите на женското тяло.
Кристиан Диор
Някои жени имат съпрузи само да им помогнат с роклята, която се закопчава отзад.
Франк Синатра
Каквото и да казвате за дългите рокли, но те прикриват много грехове на глезените.
Мей Уест
Маниерите показват морала, точно както роклята разкрива талията.
Френсис Бейкън
Съвременните рокли са като бодлива тел: защитават територията, но позволяват да я огледаш.
Дени Кей
Жена, лишена от добър вкус, даже в най-стилната рокля ще бъде безвкусна.
Карл Лагерфелд
Стил не е нещо, което се прилага. Това е нещо, което прониква. Това е от естеството на това, в което е намерено, независимо дали стихотворението, маниерът на бог, поведението на човека. Това не е рокля.
Уолъс Стивънс
Роклята и започва твърде късно и свършва твърде рано.
Джордж Байрон
Червените рокли трябва да се купуват много предпазливао, а и не могат да се носят толкова често. Но разбирам жените, дръзнали да направят таквва покупка. Мъжете винаги се итнересуват: "А кое е онова момиче с червената рокля?
Марлене Дитрих
Жените винаги мислят, че ако те имат моите обувки, моите рокли, моите фризьори и грим, това ще има същия ефект. Те не разбират нищо за магията, която е необходима. Не знаят, че аз не съм красива, а само се появявам такава в определени моменти.
Анаис Нин
Ако жена иска, да се облече, така че да се хареса на собственият си мъж, тя избира миналогодишна рокля.
Марлене Дитрих
Мога да кажа съвсем честно, че всички лоши неща, които някога са ми се случили, са свързани с наркотиците и алкохола. Имам предвид, че никога нямаше да уринирам в Аламо в девет сутринта, облечен с женска рокля, ако бях трезвен.
Ози Озбърн
Мисля, че роклята, прическата и гримът са решаващите фактори при проектирането на привлекателна персона и дават шанс на човек да подобри най-добрите си физически характеристики.
Вивиан Уестууд
Диетата, както и роклята, трябва да се подбират според фигурата.
Джоан Ривърс
Най-доброто украшение за момичето е скромността и прозрачната рокля.
Евгений Шварц
Човекът е материалът, от който можете да направите разкошна рокля или парцал за пода.
Мадона
Една красива рокля може да бъде толкова вълнуваща, колкото поема.
Роберто Кавали
Едно от най-смелите неща, които правим, е промяната. Ако всеки казва, че си прекрасна всеки път, когато облечеш червена рокля и се преоблечеш в жълта, това изисква смелост.
Барбара де Анджелис
Моята рокля е за жени, които могат да си позволят да пътешестват с четиридесет куфара.
Ив Сен Лоран
Израснах много несигурен. От времето, когато бях малка, се криех под роклята на майка си.
Деби Форд
О, всички тези партита... Правиш си прическа, обличаш рокля и никой не се интересува от истинската ти същност.
Дилан Моран
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща