Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тренировка" - страница 3
Всеки тренира добре и много, а победителят днес е този, който може по-добре да управлява тренировките си, което е невъзможно без психологическа подготовка.
Александър Ковтик
Аз нямам стремежи към това да доказвам нещо на някого, а доказвам на себе си, че мога да стана още по-добър и още по-силен с всяка тренировка.
Дуейн Джонсън
Вкарваме пръсти в ушите си, за да спрем стона му; но не беше добро; викът проряза като тренировка в главите ни, влачейки минути в часове, часове в години. Между тези викове изсъхнахме и остаряхме.
Ернст Толер
Отегчавам се лесно, така че като цяло съм склонна да смесвам тренировките си. Упражнявам се във фитнеса с треньор веднъж седмично, когато съм в града, и обичам йога, голф и тенис.
Иванка Тръмп
- Това получавате, - каза той, кимайки към група мъже, участващи в някаква военна тренировка, - когато давате на хората Библии и пистолети. Трябва да им дадете едно или друго, но не и двете. Това просто обърква мозъка им.
К. У. Джетър
Присъствието на централния управител може да обясни защо интервалните тренировки - кратки изблици на упражнения с висока интензивност, разпръснати от периоди на възстановяване - работят толкова добре. Според Ноукс редовните спринтове, които ни притискат близо до нашата граница на максимална производителност, не просто увеличават физическата подготовка, но и преквалифицират мозъка. Те учат централния управител, че да се напъваме толкова силно, че е добре, така че следващия път е безопасно да се напънем малко повече.
Джо Марчант
Нещо като четенето зависи много от това просто да имаш хора около теб, които говорят с теб и ти четат книги, повече от това да седнеш и, да речем, да направиш тренировка за четене, когато си на 3 или 4 години.
Алисън Гопник
Сексът е тренировка. Или вие знаете по приятно упражнение за сърцето и кръвообращението?
Кристиан Барнард
Четенето за писателите е като тренировка за спортисти.
Линда Сю Парк
Познавам Дел Пиеро още от времето когато бях в Юве. Той е много добър играч, с една невероятно добра техника на удара. Освен това той разчита на много голямо самочувствие - това при него е решаващото. Той изцяло взема участие в тренировките и работи на терена много упорито. Когато след тренировката другите играчи са вече в съблекалнята, Дел Пиеро се занимава още с топката и се опитва да я шутира в ъглите на вратата. В момента той е най-големият талант на Италия. За да му попречиш при поемане на топката, трябва да го фаулираш. Той има много изпипана техника.
Алесандро Дел Пиеро
Парите не са важни за мен. Това не ми помага да подобря своите игрови качества. Това може да направи само всекидневната трудна тренировка. Като благодарност за доверието, което Ювентус ми оказа, се надявам да спечеля до 2000 г. европейската купа. С националния отбор бих желал да стана европейски или световен шампион. Лично пък се стремя към Златната топка за футболист на годината в Европа или титлата Най-добър футболист за годината във света. По тази причина мисля, че съм си заслужил напълно парите.
Алесандро Дел Пиеро
На тренировката, накарах алкохолиците от отбора ми да играят срещу трезвениците. Алкохолиците победиха със 7:1. Тогава всичко ми се изясни и им казах: "Продължавайте да пиете, момчета.
Макс Меркел
Не искам да се хваля, но съм направил много повече тренировки на игрището, отколкото всеки друг говорител.
Джони Милър
Момчета, тренировката ще се води от Краси Борисов, ако ви стане студено ще пуснем лампите.
Димитър Пенев
На всеки човек е присъща вродена съпротива към подчинението. Дисциплината премахва тази съпротива и след известна тренировка прави подчинението навик и подсъзнателно действие. Докъде може да стигне един недисциплиниран футболен отбор? Играчите реагират подсъзнателно на сигналите. Това трябва да е именно така, защото секунда за размисъл може да даде възможност на противника да скочи. Войната е много по-сложна от футбола. Няма човек, който да не изпитва страх по време на сражение, но дисциплината създава у него форма на заместващ кураж, който заедно с мъжеството му води до победа. Самоуважението идва директно от дисциплината. Поговорката в армията: "Някой да е виждал мръсен войник с медал?" е вярна в много голяма степен.
Джордж Патън
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща