Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тренировка"
Страстта към победата се гори във всеки от нас. Волята към победата е въпрос на тренировка. Начинът за победа е въпрос на честа.
Маргарет Тачър
Тренировката не води до идеални резултати, тя води до стабилни резултати.
Уорън Бъфет
Творческите умове винаги са били известни, че преживяват всякакъв вид лоши тренировки.
Ана Фройд
Целта на тренировките - да затегне отслабеното, да укрепи тялото и да шлифова духа.
Морихей Уешиба
Колкото повече се потите в тренировките, толкова по-малко кървите в битка.
Ричард Марчинко
Винаги оставам физически поддържан, защото съм изпълнител и всички тренировки ми помагат за изпълненията.
Стинг
Последните три или четири тренировки карат мускулите да растат. Тази именно зона на болката разделя шампиона от всеки друг, който не е шампион. Това е, което повечето хора нямат: смелостта да продължат и просто да кажат, че ще минат през болката, без значение какво ще се случи.
Арнолд Шварценегер
Само постоянна и добросъвестна тренировка в бойното изкуство дават дълъг и щастлив живот.
Брус Лий
Парите не са всичко. Амбицията ми беше самият футбол, а не парите, които бих изкарал от него. Ако това доведе до мен и семейството ми по-удобен начин на живот, тогава това е добре. Но не прекарвам времето си между игри и тренировки, мислейки за фигури.
Алесандро Дел Пиеро
Когато сто момичета опитват да крещят по играча, това не е тренировка.
Марсело Биелса
Никога не можем да имаме твърде много подготовка и тренировки. Трябва да сме силен конкурент. Трябва строго да се придържаме към основния принцип, че нищо по-малко от пълно равенство не е достатъчно. Ако направим компромис на този принцип, нашата душа е мъртва.
Ралф Бънч
Аз имам наказателен режим на тренировка. Всеки ден тичам по 3 минути на пътеката, после лягам, изпивам чаша водка и изпушвам по цигара.
Антъни Хопкинс
Откривам, че фехтовката и тренировките ми дават повече издръжливост и ми помагат да се справя с лудостта да съм толкова на път.
Брус Дикинсън
Това, пред което сме изправени, може да изглежда непреодолимо. Но аз научих нещо през всички тези година на тренировки и състезания. Научих нещо от всички тези упражнения и повторения, когато си мислех, че не мога да вдигна и грам допълнителна тежест. Това, което научих е, че ние винаги сме по-силни, отколкото си мислим.
Арнолд Шварценегер
Тренировките представляват отдушник за потисната от стреса енергия, като по този начин повдигат и духа – също както упражненията подобряват състоянието на тялото.
Арнолд Шварценегер
Редовните неща в живота ми сега - тренировки и игра на мачове - всички ще отпаднат. Това ще остави голямо празно пространство и ще трябва да се запълни.
Денис Бергкамп
Ако сте гладни по средата на деня, банана е най-добрата закуска на бюрото ви, след тренировка или между занятията. Плодовете са много добра закуска като цяло.
Маркус Самуелсон
Ставам сутрин и правя седемминутна йога тренировка. Знам, че най-вероятният момент, в който ще направя нещо, е, когато за първи път ставам, и го правя кратко, защото, като теб, всъщност не искам да правя това първо нещо сутрин.
Мехмет Оз
Да бъдеш бегач означава да научаваш непрекъснато житейски уроци. Да бъдеш треньор означава не само да преподаваш тези уроци, но и да ги усещаш в сърцевината на мозъка си. Самият акт на надминаване на личните граници в тренировките и състезанията ще насочи ума и тялото към по-висша цел до края на живота на моите бегачи. Задоволяване на посредствеността-уреждане вместо натискане-тези, които се учат да бъдат най-добрата версия на себе си, знаят тайната на пълноценния живот.
Мартин Дъгард
Откривам, че съм леко депресиран, ако не движа тялото си всеки ден, така че понякога е също толкова просто като ходене, а друг път е тренировка за маратон или някаква лична цел, която се опитвам да срещна.
Райън Рейнолдс
Мозъчните изследвания на умствените тренировки, при които поддържате един-единствен избран фокус, показват, че колкото повече се откъсвате от това, което ви разсейва и се фокусирате върху това, върху което трябва да обърнете внимание, толкова по-силна става тази мозъчна верига.
Даниъл Голман
Правя много маратони по време на тренировки. Ако съм някъде и има маратон, ще се регистрирам и просто ще го пробягам.
Дийн Карнасис
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща