Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Планиране" - страница 3
Тя беше прекарала нощта в планиране и сега, когато беше време, почти не мислеше. Сякаш стоеше извън себе си и гледаше как някой друг прави тези неща.
Селест Инг
Не се подготвяйте, направете. Не позволявайте на Съпротива да ви подтикне да губите месеци за фон, основи, планиране. Всичко това може да дойде по-късно.
Стивън Пресфийлд
Планирането на имоти е важен и вечен подарък, който можете да дадете на семейството си. А настройването на гладко наследяване не е толкова трудно, колкото си мислите.
Сузи Орман
Винаги съм казвал, че е трудно да не се възхищаваме на доброто планиране.
Тери Хейс
Цялата тайна на свободата от безпокойството за липсата на време не се крие в работата на повече часове, а в правилното планиране на часовете.
Франк Бетджър
Липсва ми склонност към реализъм... веднага щом успея да събера подходящ брой реалистични хора и ги поставя в сравнително реалистична среда, където могат да живеят реалистичен живот, те започват да се въртят, държат се така, сякаш никога преди не са били в контакт с реалния живот, но е живял само във фантастичен свят. Те извършват ужасни престъпления, умират и биват възкресявани, възнасят се на небето и се оставят да бъдат подведени във всичките глупости, до които езикът случайно ги води, докато накрая с клетви и проклятия избягат от планирания роман.
Торни Линдгрен
Стратегията не е следствие от планирането, а обратното: нейната отправна точка.
Хенри Минцбърг
Държавното планиране винаги включва принуда.
Хенри Хазлит
Вдъхновението означава, че не е нужно да измисляте нещата или да мислите за тях. Идеи и отговори изникват в главата ви и енергията ви носи напред, ако го позволите. Планиране... е начин за ритуално убиване на вдъхновението, което надхвърля нуждата от планиране.
Чък Спезано
Резултатът от успешното планиране винаги изглежда като късмет.
Дашиъл Хамет
Ако правите нещо като планиране на плащания за комунални услуги, които да идват през вашата дебитна карта или от личната ви разплащателна сметка, това е напълно добре. Но има много по-безопасни начини за справяне със ситуации с инкасатори. Можете да изпратите паричен превод за една нощ или да им изпратите пари в брой.
Дейв Рамзи
Мисленето за писане не е писане. Планирането на писане не е писане. Нито говорим за това, не публикуваме, нито се оплакваме колко е трудно. Те може да са част от процеса. Но само писането е писане.
Джак Кетчъм
Прекаленото планиране води до корпоративна смърт.
Ингвар Кампрад
Ракът се промени, аз също. Животът продължава, дори отново става нормален. Отказах да позволя на рака да развали партито ми. Има твърде много готини неща за правене, планиране и живеене.
Крис Кар
Предприемачеството е смело планиране и енергично изпълнение.
Кристиян Боуви
Ако знаете какво искате от живота, ако до такава степен сте решили да го получите, че това да се превърне в мания, и ако тази мания се опре на упорити усилия и сериозно планиране, значи сте изградили в себе си целеустременост.
Наполеон Хил
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща