Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Лекота"
Ролите на кучка ми ги дават с особена лекота.
Елизабет Тейлър
Определящите качества са за употребата: лекота и простота. Грижейки се извън функционалния императив, ние също така признаваме, че продуктите имат значение далеч отвъд традиционните възгледи за функция.
Джони Айв
На сцената мога да направя всичко с лекота, докато в реалния живот се чувствам едра и тромава. Така че не аз избрах актьорството. То ме избра.
Ингрид Бергман
Не отдавайте своето сърце на милоста с лекота. Нека хората се потрудят, за да го получат.
Джон Траволта
Дебелината на стените трябва да е достатъчна, за да могат двама въоръжени мъже да се разминат с лекота.
Витрувий
Идеята, че бъдещето е непредсказуемо, се подкопава всеки ден от лекотата, с която се обяснява миналото.
Даниел Канеман
Меланхолията е тъга, която е придобила лекота.
Итало Калвино
Има нещо от свежестта на ума, от лекотата на духа в Лин, което от векове е свързано в съзнанието на хората с планините на Швеция и шведската радост в природата.
Йоханес Йенсен
Само един от хиляда голфъри захваща стика с достатъчна лекота.
Джони Милър
Говоря за много сериозни човешки дела, но с лекота на сърцето.
Робърт Фулам
Двата най-важни функционални аспекта, които трябва да бъдат изпълнени в транспортното съоръжение, са лекотата на определяне на пътя и лесната ориентация.
Сантяго Калатрава
Едно от чудесата на науката е, че тя е напълно универсална. Той пресича националните граници с пълна лекота.
Брайън Грийн
Приемам всичко много сериозно, но също го приемам с лекота, за да призная, че не можеш да го контролираш.
Гай Фиери
Не че имаме класови предразсъдъци, а само това, че намираме комфорт и лекота в собствения си клас. И обикновено има много хора от нашата собствена класа, раса или религия, с които да играем, да живеем и да се храним и да се женим.
Гордън Олпорт
Въпреки че можем да обвиним Интернет за лекотата, с която се разпространяват теориите на конспирацията, мрежата наистина е много по-виновна за начина, по който свързва всичко с почти всичко останало. Хипертекстовата връзка, както я наричахме, позволява на всеки факт или идея да бъдат тясно свързани с всяка друга.
Дъглас Рушкоф
Отличителна черта, която отличаваше Ню Йорк от европейските градове, беше невероятната свобода и лекота, при които животът, включително сексуалният, можеше да бъде продължен на много нива.
Йежи Кошински
Ако ме попитаха какво трябва да даде образованието, бих казал, че трябва да предлага широчина на възгледите, лекота на разбиране, толерантност към другите и фон, от който умът може да изследва във всяка посока.
Луис Л'Амур
Не се ядосвам често. Рядко изпускам нервите си. Но когато го направя, винаги има основателна причина. При нормални обстоятелства понасям всичко с лекота. Приемам нещата откъм веселата, забавната страна.
Джулия Робъртс
Положителни мисли: радост, щастие, изпълнение, постижение, достойнство, имат положителни резултати: ентусиазъм, спокойствие, благополучие, лекота, енергия, любов.
Питър МакУилямс
Шоколад - това символ на лекотата, искрящият реален живот, който не може да бъде укротен от никакви ограничения.
Джакомо Казанова
Духът на лекота не трябва да се променя.
Морис Бланшо
Винаги съм харесвал усещането да пътувам с лекота; има нещо в мен, което иска да чувствам, че мога да си тръгна, където и да съм, по всяко време, без никакви усилия. Идеята да бъда тежък ме притесняваше, сякаш живея на повърхността на замръзнало езеро и всеки нов капан на домашния живот - гърне, стол, лампа - заплашваше да бъде нещото, което ме изпрати през леда.
Никол Краус
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща