Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Привличане" - страница 3
Привличането към друг е страстта към нашата собствена проекция, която ние насочваме към човек. Оказва се, че това е нещо напълно егоистично.
Гаспар Улиел
Мъжете също може да не са знаели, че техните представи за красота и чувство на привличане са дълбоко свързани, насочени в правилната посока от програми, издълбани от милиони години естествен подбор.
Дейвид Игълман
Възможно е верността да е израз на сексуално привличане.
Джарон Ланиер
Ел Ей е огромно място, буквално и метафорично. Неговата красота и ужас. Необичайната му история. Неговото привличане и привлекателност. Неговото разнообразие и сегрегация.
Джеймс Фрей
Най-простият начин да погледна закона за привличането е, ако се възприема като магнит и знам, че магнитът ще го привлече.
Джон Асараф
Настройте своята доктрина - или просто минимизирайте доктрината - за да привлечете света и в самия процес на привличането им да загубите радикалната истина, която единствено може да ги освободи.
Джон Пайпър
Участвах в леката атлетика, което ми даде самочувствие и ме накара да се чувствам сякаш имам място в света; това беше първоначалното привличане с актьорството за мен.
Ед Харис
Нобеловата награда не е много важна за победителите - те обикновено са доста успешни хора. Но тя е ценна като начин за привличане на вниманието на обществеността към важната работа в икономиката.
Ерик Маскин
Чувствам привличането да бъда сам, да не отговарям на никого, безопасността да бъда непознат и далечен.
Иви Уайлд
Не е нужно да свеждаме до минимум бедността на гетото или страданието, причинено от белите на чернокожите, за да видим, че все по-опасните и непредсказуеми условия на живота на средната класа са породили подобни стратегии за оцеляване. Всъщност привличането на черната култура за недоволните бели предполага, че черната култура сега говори за общо състояние.
Кристофър Лаш
Обикновено, разбира се, смятах, че е най-добре да остана незабележим, но жестът имаше известна неустоима театралност и неизбежност. Понякога можете да почувствате привличането на това, което другите хора искат от вас, и жертвате себе си, рискувате да изглеждате странни или слънчеви, за да ги забавлявате.
Къртис Ситенфелд
Можете втренчено да изучавате любовта, да изследвате привличането и все пак да не разберете до край. То просто го има.
Лайза Клейпас
Вибрацията на признателността е и най-високата, най-бързата вибрация, която можем да използваме за привличане. Ако оценяваме всичко и всичко през целия ден, щяхме да бъдем гарантирани да имаме рая на земята за нула време, да живеем щастливо с повече приятели, повече пари, по-красиви взаимоотношения, в пълна безопасност и по-близо до Бог на нашето Същество, отколкото е възможно да се разбере.
Лин Гранхорн
Влюбването започва с взаимното привличане между двама души. В началото това е просто химичен процес. Забелязали ли сте, че веднага щом някой се влюби, как тълпи от бивши фенове започват да преследват този човек? Смешно е, нали? Може би знаете това от собствения си опит. Къде гледаха всички тези хора, когато бяхме толкова сами? Парадоксално, но най-лесният начин да намерите любов е да обичате себе си. Получава се порочен кръг: за да намерим любовта, трябва да сме привлекателни, но най-привлекателни сме, когато обичаме!
Лора Дей
Мисля, че културата трябва да се разглежда като някакво органично, цялостно явление, като своеобразна следа, в която съществуват общи за различните страни на културата тенденции, закони, взаимно привличане и взаимно отблъскване.
Дмитрий Лихачов
За съжаление познавам лекотата, с която едно лице може да бъде привлечено към наказателна отговорност. Въпреки увереността ми, че това не може да става системно, в отделни случаи може да стане и поръчково. Бизнес конкуренти могат да разчистят сметката чрез "услугата" на някой прокурор да започне наказателно преследване и скоро след това да го прекрати поради необоснованост. Привличането към наказателна отговорност може да бъде контролирано, включително и по реда на инстанционния прокурорски контрол, но дори и делото да бъде прекратено, това няма да промени факта, че с неговото начало е започнала и процедурата по гражданската конфискация, която може да отнеме години и да се съсипе всеки бизнес".
Борис Велчев
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща