Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Предложение" - страница 3
Нужно е да уважиш всяко предложение, което постъпи.
Александър Цекало
Второто условие е никой да не се намесва. Мненията на другите хора, емоциите, аргументите, предложенията, опитите да се привлече вниманието към щастието нямат нищо общо с това.
Елизавета Романцева
Отказ - това е предложение да се вдигне цената.
Жорж Елгози
Хората идват в живота ни без нашите предложения и остават без нашата покана. Те ни дават знания, които не търсим, подаръци, които не искаме. Но ние все пак се нуждаем от тях.
Карън Енгелман
Републиканците имат право да изразяват загриженост за прекомерното регулиране и могат да направят много, за да го намалят, преди всичко като проверяват правилата в книгите и като поставят всички нови предложения през филтър за разходи и ползи. Тук има място за много творчество.
Кас Сънстейн
Хетеросексуалността или хомосексуалността на много индивиди не е предложение всичко или нищо.
Алфред Кинси
Намерих изолацията на този емигрантски живот за патетична. Дори след години живот в Париж моята кръстница Санди не беше по-различна. Тя щеше да отклони предложенията ми да общува с парижани. - Не говоря френски! 0 би казала тя със свиване на рамене. - Те не се интересуват от никой, който не говори техния език.
Кейт Бетс
Много съм горд, че отстоявахме предложението, че никой мъж, жена или дете не трябва да живее в тирания. Вярвахме в демокрацията и я насърчавахме.
Кондолиза Райс
Моят опит подсказва, че деловото предложение е най-добрият вид предложение.
Кристофър Прийст
При никакви обстоятелства не желая да бъда специалист по всичко. Имам право да изляза извън рамките... Пожелавам си шанс, а не сигурност... Искам да се срещна с риска, да копнея за нещо и да го постигна, да преживея крушение и успех. Отхвърлям всяко предложение да продам порива си за дребни бакшиши. Предпочитам да се изправя пред трудностите на живота, отколкото да водя застраховано съществуване. По-добре напрегнатата възбуда на собствения успех, отколкото безличния покой на утопиите. Не заменям нито свободата си срещу благодеяния, нито човешките си достойнства за щедри дарове. Научил съм се сам да мисля, да действам, да гледам света право в лицето и да заявявам: "Това Творение е мое." Всичко се съдържа в думите: "Аз съм свободен човек."
Алберт Швайцер
Никой друг не дава толкова предложения за промяна на България, колкото аз.
Юлиан Вучков
Този текст има само две изречения, господа, и те не могат да издържат предложенията, с които ги натоварвате.
Гиньо Ганев
Вашето терминологично предложение е неприемливо – то е спомен от друг законодателен бал.
Гиньо Ганев
Говорете, но не се любувайте на собствените си предложения.
Гиньо Ганев
Предложенията да се планира културата с помощта на научния анализ често води до пророчества за катастрофи в стил Касандра. Културата няма да работи така както е планирана - непредвидените последствия може да са катастрофални. (стр.174)
Бъръс Фредерик Скинър
Бомарше понесъл тежка обида от херцог Дьо Шолн, но не му обявил дуел. Когато по-късно господин До Ла Бланш го предизвикал, той отвърнал: "Отказвал съм и по-добри предложения."
Никола дьо Шамфор
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща