Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Разказване" - страница 3
Мисля, че всяко добро разказване съдържа елемент на мистерия и напрежение. Ако не беше така, ако сюжетът беше предвидим, нямаше да имаме интерес да го четем.
Джеймс Лий Бърк
Маркетингът не е самохвалство, а разказването на нечии стоки не е зло. Пекарят на средновековния градски площад трябва да извика: "Пресни кифлички!" ако се надява да нахрани жителите на града.
Джефри Зелдман
Израстването в атмосферата на разказването на истории ме направи актьор.
Джон Литгоу
Забавно нещо е да се поставите в услуга на нещо, ако смятате, че можете да добавите тълкуване. Това не е по-различно от всяко друго разказване на истории.
Джос Уедън
Проблемът е, че искам да направя всичко. Наистина обичам всичко това и обичам всеки аспект на правенето на филми и разказването на истории и обичам телевизията, обичам интернет. Иска ми се да имах време да направя абсолютно всичко.
Джос Уедън
Понякога има разграничение между това, което работи на страницата, и това, което работи с визуално разказване на истории.
Дънкан Джоунс
Разказването на истории е актът на оформяне на идея като история с тройна цел да информира, просветлява и вдъхновява.
Кармайн Гало
Харесвам закона. Харесва ми частта, която е за разсъждения, за убеждаване, за разказване на истории, за опит за изграждане на структури, които попадат в рамките на правилата.
Кен Лиу
Начинът, по който Китай е описан в западните разкази, затруднява разказването на история, която ще избегне стереотипите и ще позволи на хората да я възприемат свежа.
Кен Лиу
Мисля, че читателите или обичат, или мразят нелинейното разказване на истории и е вярно, че може да бъде по-трудно както за писане, така и за четене.
Клоуи Бенджамин
Всички хора и неща имат истории за разказване. До някои от тях се достига чрез хора като мен, които ги разказват, за да не бъдат забравени. Други, от друга страна... се изживяват.
Лаура Гайего
Може би истината няма значение, но искам да я знам, само за да мога да стигна до някакви изводи по въпроси като: сърди ли ми се или не; ако е, тогава колко е ядосан; дали той все още ме обича или не; ако го прави, тогава колко; дали ме обича или не; колко; колко е способен да ме заблуди в акта и след акта в разказването.
Лидия Дейвис
Разказването на моите внуци истории за моето израстване е едни от любимите ни моменти, прекарани заедно. Те искат да знаят какво е било и какво съм правил като дете. Изглежда, че се интересуват особено от органичната и опростена обстановка, в която израснах.
Лидия Матичио Бастианич
Писателите са преди всичко наблюдатели. Губим се в гледането и след това в разказването на света, който откриваме. Често се чувстваме на ръба, в периферията на живота. И там ни е мястото. Това, от което си част, не можеш да наблюдаваш.
Лиса Ангър
Но имаше катализатор, събитие, момент, който промени всичко и не само за нас. Това е добре за разказване на истории, но лошо за вземане на решения и е страшно да погледнем назад и да осъзнаем, че ако не беше този момент, целият ни живот щеше да бъде толкова различен. може би това е ревизионистка история. Може би аз създавам митове за произхода. Но не мога да се отърся от убеждението, че приятелката на бившия приятел на приятеля на Джейсън промени света.
Лори Франкел
Мисля, че когато пиша филми и пиеси, книги и статии в списания, всички те са разказване на истории, а реалността е общият знаменател, който ги свързва.
Лорънс Райт
Всеки човек, който срещате има история за разказване, урок за преподаване и мечта за споделяне!
Робин Шарма
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща