Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Разказване"
Автобиографията е ненадминато средство за разказване на истината за другите хора.
Филип Гедала
Обичам да правя солови албуми, защото с течение на годините това се превърна в по-скоро истински личен израз на разказване на истории и мечти и работя по начин, който има повече контрол.
Брус Дикинсън
Разказването на истории и копулацията са двете главни форми на забавление в американския Юг. Те са евтини и лесни за набавяне.
Робърт Пен Уорън
Специален ефект е инструмент, средство за разказване на история. Специален ефект без история е доста скучно нещо.
Джордж Лукас
Литературата може да ни напомни, че не целият живот вече е записан: все още има толкова много истории за разказване.
Колъм Маккан
Всъщност мисля, че една от силните ми страни е моят начин на разказване.
Куентин Тарантино
Винаги съм се чудил защо няма страхотен френски роман за германската окупация. Новите римски автори не се интересуваха от разказването на подобни неща.
Мануел Пуиг
Удоволствието от писането на художествена литература е, че винаги забелязвате някакъв нов подход, алтернативен начин за разказване на история и манипулиране на герои; романът е толкова чудесно гъвкава форма.
Пенелъпи Лайвли
Мисля, че е жалко, че нещо толкова креативно и жизненоважно за природата на човешкия вид, колкото разказването на истории, до голяма степен се контролира от бездушните кретени, известни като издатели.
Пиърс Антъни
Ролевата игра не е разказване на истории. Ако майсторът на подземието насочва, това не е игра.
Гари Гигакс
Разказването на история, подобно на почти всичко в този живот, винаги се е улеснявало с чаша чай.
Алегзандър Маккол Смит
Мисля, че исках да бъда драматург, защото се увличах по истоиите и по разказването на истории.
Франсис Форд Копола
Разказването на истории е важно. Част от човешката приемственост.
Робърт Редфорд
Разказването е за две неща; става въпрос за характер и сюжет.
Джордж Лукас
Разказването на истории раздвижва вярата и религиозната практика, като ги поддържа живи хилядолетия. Точно както всеки химн, икона и витраж в църквата се свързват с история, брандовете имат потенциала да изграждат холистични идентичности.
Мартин Линдстрьом
Мисля, че любовта ми е разказване на истории. Без значение какво е, това е разказване на истории. И така, какъвто и да е носителят, какво е подходящо за историята, аз обичам да го правя.
Нийл Строс
Мисля, че най-важната част от разказването е напрежението. Това е постоянното напрежение на напрежението, което в известен смисъл отразява живота, защото никой не знае какво ще се случи след три часа.
Ричард Кондън
Мисля, че всички артисти имат различна история, за разказване, и никоя история не е еднаква.
Соланж Ноулс
Поезията е специално използване на езика, което се отваря към реалното. Бизнесът на поета е разказването на истината, поради което в келтската традиция никой не може да бъде учител, освен ако той или тя не е поет.
Хюстън Смит
Разказването на история не е стълбище на Ешер.
Дейв Морис
Кастингът е разказване на истории.
Джос Уедън
Мисля, че когато хората започнат да разказват своите истории, всичко се променя, защото не само сте легитимирани в разказването на вашата история и сте открити, буквално, както и вие имате значение, вие съществувате в разказването на вашата история, но когато чуете вашето ако бъде разказана, вие изведнъж съществувате в общността и с другите.
Ева Енслър
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща