Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Водач"
Като писател, аз не съм богиня на вселените, които създавам. Аз съм най-много сценичен мениджър на изобилните дарове, които извират от рога на изобилието, което означава, че има източник, който е толкова сладък, прощаващ и щедър, че се моля всеки ден този източник да бъде моят водач.
Ребека Уелс
Втората храктерна особеност на водача е простотата и ясността на тези планове, комбинации и решения, до които е достигнал. Колкото по-прост и определен е планът на операцията, толкова е по-добър.
Карл фон Клаузевиц
Един водач – един народ" означава един господар и милиони роби.
Албер Камю
Дръжте бързо Библията. За влиянието на тази книга сме длъжни за целия напредък, постигнат в истинската цивилизация и за това трябва да гледаме като наши водачи в бъдещето.
Юлисис Грант
Никой не е самотен агент. Всички имаме различни видове водачи, които ни помагат. Най-важното е, че в сърцето на всеки има форма на Бог и когато поставите физическото тяло в покой, вие установявате по-близък контакт с Господа в сърцето и с висшия си Аз.
Бхакти Тиртха Свами
Водачът излиза от народа, но не се връща обратно.
Дон Аминадо
Както всички лоши шофьори, и той си мислеше, че е най-добрият водач на света.
Ребека Уест
Всички религиозни водачи и духовни учители наблягат на намирането на истинско място в нас. Хората, които обсебващо следват тези лидери вместо собствената си цел, се привързват към духовния водач и стават фанатични и контролиращи. Ето защо Исус се опита да каже на своите последователи да не се привързват към външната форма.
Марта Бек
Бог мрази, когато предизвикваме раздори, нелоялност или раздори сред Неговия народ. Може да се случи в църквата, но не бъдете част от нея. не го правете. Молете се, помолете Господ да ви направи миротворец и помолете Господ да ви покаже как можете да служите на подкрепа и насърчение на духовните водачи на вашата църква.
Нанси Лий Демос
Американците са много склонни да обичат първо кучето, така че когато им кажете, че трябва да поставите правила и ограничения, много хора вярват, че това ще нарани чувствата им. Всъщност те търсят за водач на глутницата.
Сизар Милан
Всички кучета могат да бъдат кучета водачи от един вид, водещи ни до места, за които дори не знаехме, че имаме нужда или искаме да ходим.
Каролин Нап
Аз съм свободен. Не се нуждая да копирам Петрарка или Бокачо. Собственият ми гений е достатъчен. Нека останалите се тревожат за стила си, като престават да бъдат себе си. Без господар, без идол, без водач, аз работя всеки ден за своята прехрана, комфорт и слава.
Пиетро Аретино
Лошите надежди, като лоши водачи, водят до лоши дела.
Питагор
Искаше да бъде не пръв слуга на държавата, а водач – абсолютен господар; и той правилно разбра: абсолютното господство е невъзможно в нормално функционираща държава, възможно е само в опитомен хаос.
Себастиан Хафнер
Библиотекарят не е чиновник, който случайно работи в библиотека. Библиотекарят е ловец на данни, водач, шерп и учител. Библиотекарят е интерфейсът между масивите от данни и необучения, но мотивиран потребител.
Сет Годин
Неумелият шофьор е безопасен, докато не бъде посрещнат от друг неспособен водач.
Франсис Скот Фицджералд
Всеки път, когато решиш да действаш по стария, установен начин, помисли дали искаш да бъдеш затворник на миналото или водач на бъдещето.
Дийпак Чопра
Много водачи са започнали като последователи. Няма нищо лошо в това да си нечий последовател. От друга страна съвсем не е заслуга да си останеш такъв.
Наполеон Хил
Когато кучето води, то взема ролята на защитник и често лае срещу всичко и всички, изпречили се на пътя му. Водачеството често го превръща в асоциален тип. Но когато е последовател, то се интересува най-вече от водача си, успокоява се и слабо се вълнува от предизвикателствата наоколо. За да имате спокойно и послушно куче, водачът трябва да сте вие, а не то.
Сизар Милан
Когато поведението на човека е твърде меко, то не излъчва достатъчно енергия. А ако нямаш необходимата енергия, кучетата не ти се подчиняват и ти не може да си водач.
Сизар Милан
Напрегнатото състояние не е добро за водач на куче. Но и прекалено отпуснатото също не върши работа. Необходимо е това, което аз наричам спокойно-настоятелно отношение.
Сизар Милан
Колкото повече разхождаш кучето и то вижда, че го водиш и контролираш, толкова повече вижда в тебе водача.
Сизар Милан
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща