Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Развод" - страница 3
Нямам представа дали е женен моят хладилник. Предполагам, че ако ти купиш нов хладилник, той е ерген. А ако купуваш поддържан хладилник е опасно. Никога няма да разбереш през колко жестоки разводи му се е налагало да премине.
Тони Хоукс
В поредица от катастрофи разводът е на трето място, веднага след атомната война и чумата.
Франсоа Лелорд
Мисля, че ще откриете, че с развода ще дойдат по-щастливи повторни бракове.
Хелън Фишер
Когато жената работи извън дома и споделя задълженията си за прехрана, има по-голяма вероятност двойките да останат заедно. Всъщност рискът от развод намалява наполовина, когато съпругата печели половината доходи, а съпругът върши половината домакинска работа.
Шерил Сандбърг
Денят, в който останете необвързани поради развод или раздяла, е денят, в който трябва да проверите кои сте всъщност.
Ърни Зелински
Навикът да се чете сериозно е същото такова достояние на нацията като високата раждаемост или ниският брой разводи.
Юрий Поляков
Бил съм женен два пъти. Моят последен брак се срина през 1968 година. Причината за развода стана неизпълнено обещание. Разберете, аз обещах, че през следващата година ще работя не толкова много. Но понеже при мен възникнаха проблеми с данъчната служба, ми се наложи да работя толкова, колкото и преди, за да се разплатя с държавата.
Би Би Кинг
Вашето тяло е основата и метафората на живота ви, израз на вашето съществуване. Това е вашата Библия, вашата енциклопедия, вашата житейска история. Всичко, което ви се случва, се съхранява и отразява в тялото ви. В брака на плът и дух разводът е невъзможен.
Габриела Рот
Разводът се превръща в свят момент, когато решите да го използвате като катализатор за необикновен живот.
Деби Форд
Преяждането е толкова емоционално френетично занимание, че в същото пространство не могат да съществуват други проблеми. Адски е познат хората, които са чувствителни към храната; и тъй като е известно, това не е толкова ужасяващо, колкото някои от проблемите, които са извън нашия контрол. Проблеми като развод, болест, смърт.
Джинийн Рот
Разводът никога не е хубаво нещо, но е много лесно да приемете семейството за даденост и когато има развод, не приемате нещата толкова за даденост.
Иванка Тръмп
Нито жизнената криза, нито развода са способни да накарат човек сериозно да преосмисли своя живот.
Майкъл Дъглас
Да бъдеш родител на майка си или баща си е предизвикателство, с което трябва да се справят твърде много тийнейджъри. Тийнейджъри, чиито родители се занимават със злоупотреба с вещества, финансови затруднения, загуба на работа, психични заболявания и развод, заслужават нашата любов, подкрепа и състрадание. Иска ми се Америка да спре да съди и критикува тийнейджърите и вместо това да се опита да разбере битките, които трябва да водят всеки ден.
Лори Халсе Андерсен
За всички, които още не са се оженили. Хората се женят и след 30 годишна възраст. Доверете се на Бог във всичко. Най-важното е да не възприемате сегашното си състояние като нещастие или провал в живота. Може би Господ ви предпазва от скръб и горчиви преживявания, които има толкова много в наше време сред хората, живеещи със семейства. Колко са разводите! Колко много семейства има, в които съпругът и съпругата живеят под един покрив като напълно непознати... Вместо топлина и радост - студ и копнеж. Приемете съвет, който ще ви помогне. Не се измъчвайте с мисли за самота. Господ знае по-добре от нас това, от което се нуждаем. Бог ви е дал най-ценния дар - вярата, без която никой човек не може да има истинско щастие.
Атанасий Гумеров
За човек е лесно да намери семейно щастие, ако той търси някого, на когото може нещо да даде, на когото може да се посвети. Щастието - това е талант да живееш за другия. А в 90% от разводите главната причина е егоизмът.
Мелхиседек Артюхин
Неомъжената жена не се страхува от развод.
Веселин Георгиев
Не бой се, мила, разводът не е нищо повече от шанс да се омъжиш удачно." - "Не бойся, милочка, развод - не более, чем шанс удачно выйти замуж!
Майя Четвертова
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща