Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Формула"
Стойте твърдо зад нежеланието да вникнете в формулите от алгебрата. В реалният живот, ви уверявам, няма никаква алгебра.
Фран Лебовиц
Дефинираме само от отчаяние, трябва да имаме формула... да придадем фасада на празнотата.
Емил Чоран
Моята формула на живот е доволно проста. Събуждам се сутрин и отивам да спя вечер. А в промеждутъка занимавам себе си с каквото мога.
Кари Грант
Мисля, че всеки има определен вид формула в живота си. Когато се отклониш от тази формула или ще се провалиш напълно или ще спечелиш много.
Силвестър Сталоун
Математическите формули не могат да "принадлежат" на някого! Математиката принадлежи на Бог.
Доналд Кнут
Формула на затвора - недостатъка на пространството, компенсира излишното време.
Йосиф Бродски
Моята формула за успех е: ставай рано, работи до късно и... открий петрол.
Жан-Пол Гети
В бизнеса принципът 80/20 стои зад всяка иновация, всяка допълнителна стойност. Това е предприемачески принцип, формула за създаване на стойност, използвана не само от предприемачите, но и от повечето мениджъри и организации.
Ричард Кош
Просто съм абсолютно убеден, че най-добрата формула за осигуряване на мир и запазване на американския начин на живот е свободата, ограниченото управление и съобразяването със собствения ни бизнес в чужбина.
Рон Пол
Всяка формула, включена в книга, намалява числото на купувачите двойно.
Стивън Хокинг
Формулата на която и да е игра е проста и е разделена на три части: важно е да знаете как започнете играта, кога да спрете и кой в крайна сметка е победител.
Гай Ричи
Живота е странно нещо, но Формула 1 е абсолютна лудост.
Еди Ървайн
Страхотният роман повишава сетивата и чувствителността ви към сложността на живота и на отделните хора и ви пречи от самодоволството, която вижда морала във фиксирани формули за доброто и злото.
Азар Нафизи
Маркс не беше добър математик. Той беше объркан през цялото време в числа и формули, неговата трудова теория на стойността не е много информативна, но по същество аз интерпретирам Маркс, а Маркс е интересен за мен като класически икономист.
Василий Леонтиев
Съществува формула за моите филми - хората очакват определени неща от филмите на Джаки Чан, но в границите на тези очаквания, аз искам да дам на хората шок.
Джеки Чан
Колкото по-малко знаете за актьора, толкова по-леко вярвате в този персонаж, който той играе, ето това е една от формулите на успеха.
Крисчън Бейл
Формулата на нормалния живот не е пълна без спорт.
Майкъл Фелпс
Изкуството трябва да нарушава веригите, всички правила и формули.
Реми дьо Гурмон
Идвам да позная любовта не от формули, а с риск да получа рани от изгаряне. Дори да са неизлечими.
Блага Димитрова
Войната е изкуство и като такова не се поддава на обяснение по установени формули.
Джордж Патън
Ако ми бъде дадена формула и аз не знам нейното значение, тя не може да ме научи на нищо, но ако вече я знам, на какво ме учи формулата?
Августин
Знаех, че той е надежден като математическа формула.
Огастин Бъроуз
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща