Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Гаранция" - страница 3
Въпреки че е сравнително лесно да се опише какво представлява лош дом, няма просто определение за добър. Съответствието с традиционния модел със сигурност не е гаранция за най-щастливите резултати.
Алва Мюрдал
Можете да жестикулирате с транснационалния проблем с ислямисткия тероризъм всичко, което ви харесва, но това е просто горещ въздух, освен ако не инвестирате в подходяща сигурност на земята във вашата собствена държава, с правилните гаранции за гражданските свободи.
Джайлс Фодън
Националната отбрана не представлява заплаха за мира; това е гаранция за мир със свободата.
Джефри Гитомър
Разликата е тази: Ако напишете добра книга, тя ще бъде публикувана. Ако имате страхотен сценарий, няма гаранция.
Джон Сандфорд
Мисля, че оптимизмът е гаранция за успеха ви. Ако започнете да казвате "Имам този проблем" или "Аз съм ядосан", вие няма да успеете.
Джордж Такеи
Това е почти гаранция, че в стремежа към сигурност ще станете по-несигурни. Неразделна част от стремежа за сигурност е нейното унищожаване.
Ева Енслър
Старите идеи непрекъснато се избиват от нови факти. Няма нищо стабилно в заключенията на ума и е невъзможно някога да има такива, освен ако не смятаме, че Вселената е направена по мярка на човешкия ум, предположение, за което нищо в миналото не дава никакви гаранции.
Едит Хамилтън
Няма гаранции за нищо в живота. Понякога просто трябва да рискувате.
Али Новак
Дори ако човек има деца, няма гаранции, че някой ще го запомни. Но в този случай човекът е до известна степен творец. Част от него ще продължи да живее... в следващото поколение, макар, разбира се, в донякъде разредена форма.
Ингер Фримансон
Животът не е книга. Няма гаранция за щастлив край.
Кристин Каст
Нямам нужда от гаранция, ако имам теб.
Кристин Каст
Кремацията с гаранция освобождава човек от страха да се съживи след смъртта, ако някой вярва, че това е възможно днес. Въпреки това, мили деца, няма от какво да се страхувате – сега мъртвите не оживяват. Който е регистриран като мъртъв, е мъртъв.
Ладислав Фукс
Започнах да се отнасям към кариерата си като към гаранция, ако нещата станат трудни и нещата не вървят, няма да мисля, че имам план Б, който е висше училище, или план В, който е офис работа. Просто ще имам план А, план А 2.0, план А 3.0 и това е, което ще направя. Защото развлеченията и YouTube винаги ще бъдат моят план А.
Лили Сингх
Никой никога няма да ви вземе толкова сериозно, колкото вие самите сте готови да го направите, а инатът е почти гаранция, че ще бъдете нещастни до края на дните си.
Лорънс Норфък
Загубата на деца винаги е била нещо, през което е трябвало да се премине. Никога не е имало никаква гаранция, че зачеването ще доведе до живо раждане или че раждането ще доведе до живот с каквато и да е голяма продължителност.
М. Л. Стедман
Предприемчивият характер е почти вярна гаранция за успех във всяко начинание.
Шарл дьо Сент-Евремон
Преди да се аклиматизирате, поискайте гаранции, че климатът няма да се промени.
Веслав Брудзински
Гаранциите за сигурността на България са дискутирани и при предишни кризисни моменти. Това са подписани правила, за които даже мисля, че по Интернет има подробности.
Симеон Сакскобургготски
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща