Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Полиция" - страница 3
Бях на река Меконг между границата на Тайланд и Лаос. Бях там, за да открия неуловимия гигантски сом в Меконг, но граничната полиция беше подозрителна. Заедно с филма ми конфискуваха паспорта и започнаха да отправят обвинения за моите политически привързаности.
Джереми Уейд
Когато отидете при местния полицай, началника на полицията в града, в който живеете, голям или малък, той ще ви каже, че огромното мнозинство от оръжията, открити на местопрестъплението, са или откраднати оръжия, и/или са били "изгубени" или откраднати.
Джо Байдън
В Европа от полицията се срамуват да вземат подкупи и следователно са много по-скъпи.
Александър Белов
Това е добре за полицията, нали? Не е нужно да вдигат пръст. Ако нещо ни се случи, това е така, защото го направихме сами. Ако телевизор изчезне от домовете ни, ние го откраднахме. Ако ни убият, значи се самоубихме.
Дипа Анаппара
Това, че има крадци няма нищо чудно. Удивително, е когато не ги лови полиция.
Доминик Строс-Кан
Полицията обича да плаши хората. В противен случай животът губи значението си за тях.
Жан-Кристоф Гранже
Ако не направим нещо за опростяване на данъчната система, ще се окажем с национална полиция от вътрешни приходи.
Леон Панета
Борбата срещу полицията е полезна с това, че не само привлича вниманието, но и до известна степен поражда съчувствие. В крайна сметка хората с бухалки по правило не са герои на обществото. Освен това нашите полицаи в никакъв случай не се отличават с изискани маниери.
Леонид Млечин
За онези от нас в опозиционното движение при диктатури част от нашата работа е да се изправим срещу полицията и да прекарваме време в затвора. Така че дисидентът не само трябва да се научи как да се противопоставя на потисничеството, но и как да се справи с репресиите и времето в затвора.
Лиу Сяобо
Ако реша да лудувам, го правя толкова бясно, че събирам полицията. Не мога по друг начин.
Стоянка Мутафова
Към Бог трябва да се обръщаме не само в бедите, но и преди тях, за да ги избегнем. Бог не е "Бърза помощ", не е полиция, нито е денонощен стоматологичен кабинет, който приема нощем болни, които не могат да заспят от болка. Бог е въздух. Той е нужен всеки ден - като дишането и като хляба.
Андрей Ткачов
Както имаме 24-часова връзка с полицията, пожарната и спешна помощ, така имаме и 24-часова връзка с Бога. Можем да се обръщаме към него по всяко време - сутрин и вечер, в радост и тъга, докато ядем и работим.
Паисий Светогорец
Благодаря на всички за подкрепата! Благодаря и на колегите от полицията за професионалното отношение! Бях извикан да давам сведения по три сигнала. И трите са на база кой какво е чул от друг, който също е чул нещо. И то преди 12 години. Това е несериозен опит да ме сплашат и унижат. Така работят комунистическите служби на Рашков. ЦИК също беше впрегната да ме унижава вчера, но през нощта се усетиха, че ако ме оставят депутат, не могат да ме викат на разпит и си смениха позорно решението. За всичко това е отговорен Радев. Аз ще му простя, но народът и историята – не!
Бойко Борисов
(При въпроса на полицията кой го е нападнал) "Ще се оправя сам с това."
Лъки Лучано
Не приписваме доброта на всички онези, които се държат добре само когато са под постоянно наблюдение от страна на наказателна сила като например полицията. (стр.89)
Бъръс Фредерик Скинър
Полицията ще пази някой по пътя да не духне огънчето.
Иван Славков
Полицията се оправдава с това, че като конфискуват каруцата, трябва да конфискуват и коня. И тези коне трябва някъде да стоят. Те не са автомобили и не могат да бъдат паркирани някъде, нуждаят се от грижи.
Велизар Стоилов
В момента, в който си свалим имунитетите, всеки ден ще ни влачат по полиции и прокуратури да ни разпитват дали сме калинки или не сме калинки.
Павел Чернев
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща