Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Двигател"
Аз обаче се интересувах повече от парните двигатели, отколкото от електрическите. С други думи, бях по-романтичен, отколкото техничен.
Тумас Транстрьомер
Аз съм като Ролс Ройс, който може да работи без двигател, само с репутация.
Шарук Кхан
Парите са двигател на войната, любовта и театъра.
Теофил Готие
Съществува мнение, че всяка реклама е двигател на търговията. Не всяка! Лошата реклама не е двигател, а спирачка.
Дейвид Огилви
Откраднати тела работещи с откраднати земи. Това беше двигател, който не спря, гладният котел, хранен с кръв.
Колсън Уайтхед
Аз лично съм голям вярващ, че технологията е най-големият двигател на човешкото развитие и ако можете да използвате технологията в полза на хората, това е най-добрият бизнес, който можете да имате.
Мукеш Амбани
Чрез въздействието си върху несъзнаваното, музиката може да има специфичен лечебен ефект. Той може да помогне за елиминиране на репресии и съпротиви и може да внесе в полето на будното съзнание много двигатели, емоции и комплекси, които създават трудности в несъзнаваното.
Роберто Асаджоли
Какво кара двигателя да работи? Желание, желание, желание.
Стенли Кюниц
За да не се напрягаме, ние използваме двигатели за велосипеди, лодки, косачки, електрически самобръсначки и четки за зъби. Работим извънредно. за да плащаме всички тези предмети, след това тичаме при доктора, понеже сме се преработили, преяли и натрупали стрес.
Тур Хейердал
Истината е, че относителният доход не е пряко свързан с щастието. Данните от безпартийно социално проучване ясно показват, че големият двигател на щастието е спечеленият успех: вярата на човек, че е създал стойност в живота си или в живота на другите.
Артър К. Брукс
Ако само срамът беше надежден двигател за промяна на поведението. Всичко, което трябва да се прави, е да се чувствам зле, което ме вдъхновява да отворя чанта пуканки със сирене, което след това ме кара да се чувствам гадно от теглото си.
Айлет Уолдман
Зарядът ще промени живота ви. Нашите мозъци са здраво свързани, за да отговорят на конкретни човешки двигатели, а научаването да използваме и активираме тези двигатели е тайната на успеха и щастието. Това е умна и красиво написана книга и тя ще наелектризира живота ви. Вземете тази книга!
Даниъл Г. Еймън
Дискусиите за здравните грижи в САЩ обикновено се фокусират върху застрахователните компании, но независимо от техните проблеми, те не са основният двигател на инфлацията в здравеопазването: доставчиците са.
Джеймс Суровецки
Полярният възглед, както и за Маркс, е, че не материални фактори, а по-скоро идеални фактори са основните двигатели на глобализацията.
Джордж Ритзър
Повечето копирайтъри са като двигатели. Те отнемат известно време, за да се затоплят, за да стигнат до точката.
Дрейтън Бърд
Русия е европейска страна със силна принадлежност към християнската цивилизация. Всичките войни между православни и католици са по-лоши, отколкото и ужасни - те са неправилни. Християнската цивилизация въобще е единственият двигател на прогреса. Останалите или са паразитни или са в застой.
Елена Чудинова
Основният двигател на икономиката е равновесният подход, придобил различни форми през годините. Общото равновесие е твърдението, че всички различни части на икономиката си влияят взаимно, дори и да са отдалечени, като ценни книжа, обезпечени с ипотека и техните изисквания към автомобилите.
Кенет Ароу
Не се съмнявам, че ще останеш нравствено чист. Но все пак най-големият двигател на морала е чистата вяра в Бога. Знаеш, че съвсем не съм фанатик. Но човек рано или късно изпитва потребност от вярата; в живота има минути, когато дори и безбожникът неволно се прекланя пред Всевишния. И това е съвсем нормално ..., тъй като всеки може да се поклони в това, в което са вярвали Нютон, Лок и Лабниц.
Хайнрих Маркс
KВН е двигателят на прогреса и развитието на Калининградска област.
Владимир Путин
Цялото така наречено заместване на вноса не е просто преместване на производството в Русия, това е просто съвсем различно ниво на технология и в този смисъл това е елемент на развитие. Същото нещо, например, скоро ще завършим работата по двигатели за кораби на ВМС. Това има енергиен ефект за гражданското производство.
Владимир Путин
...големият двигател на младостта е суетата.
Марсел Паньол
Социалната и културна промяна, колкото и да е желателна, не трябва да се осъществява от двигателите на националната власт. Нека чрез убеждаване и образование се стремим да подобрим институциите, които считаме за дефектни. Но нека, правейки това, да спазваме редовните процеси на закона. Всеки друг курс поставя на трона тирани и обрича свободата.
Бари Голдуотър
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща