Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Клуб" - страница 2
Време е да спрете да мислите за Републиканската партия като за изключителен клуб, където още на вратата ви проверяват идеологическата карта, и да започнете да мислите как да привлечете повече решителни лидери...
Арнолд Шварценегер
Когато трима либерали се съберат, те образуват нова партия; това е тяхната идея за индивидуализъм. Те никога не се присъединяват към боулинг клуб, без да въведат като част от "дневния ред" изменение в устава.
Освалд Шпенглер
Решен съм повече да не бъда малко малцинство в изключителен клуб, към който другите нямат нито възможността, нито квалификацията да се присъединят.
Шломо Занд
Това е фантастично за Арсенал, както и за английския футбол. Имате английски клуб с много млади английски таланти, които се ангажират с клуб.
Денис Бергкамп
Други клубове никога не ми идваха в мислите, след като разбрах, че Арсенал иска да ме включи.
Денис Бергкамп
Клуб, в който има твърде много членове, престава да бъде клуб.
Уинстън Чърчил
Ще отида и ще говоря в ротари клубове. Ще отида и ще говоря в училищата. Толкова съм в общността, но по начин, който обичам. Това беше толкова положително нещо.
Ан Патчет
Прекарахме цял ден в пътувания, живеейки далеч от хората, които обичаш, не спим в собственото си легло... Далеч сме от собствените си къщи. Живеем в хотели, клубове. А сега, когато съм баща, е много по-трудно.
Новак Джокович
Аз принадлежа към клуба, който не вижда разлика между академична история и популярна история.
Норман Дейвис
Благодарение отчасти на вида поети, които имаме сега, и отчасти на финансирането, се получи гигантска промяна в начина, по който се възприема поезията... Стихове в метрото, поети в училищата, футболни клубове, зоологически градини.
Андрю Моушън
Никога не съм бил купонджия, който да харесва да седи и да се напива по клубовете цяла нощ. Прекарвам си добре като работя.
Морис Гиб
И все пак, помисли си той, не всеки ден разбираш, че във вените ти тече божествена кръв. Чудя се какво ще кажат момчетата от тенис клуба за това?
Саймън Кларк
Лоялността изглежда не е толкова в играта в наши дни, когато играчите напускат клубовете си, което ги направи звездите, които са днес, или за да търсят лична слава, или да напълнят джобовете си. Но един човек служи като олицетворение на клубната лоялност.
Стивън Джерард
Силно препоръчвам на учениците с аутизъм да се включат в клубове със специални интереси в някои от областите, в които естествено превъзхождат. Да бъдеш с хора, които споделят твоите интереси, улеснява общуването.
Темпъл Грандин
Картелите се издигнаха от бариотата и провинциалните клубове на Меделин и Кали, но основната отговорност за агониите в Колумбия е в голяма степен върху всеки човек, който някога е купувал кокаин на улицата, и всяка чужда държава, която е направила възможен незаконния пазар, като е забранила наркотик, без да ограничава употребата му по някакъв сериозен начин.
Уейд Дейвис
Ще бъда в английски клуб до тогава, докато не ме изгонят.
Фернандо Торес
Когато смених клуба, знаех, че адаптацията е бавен процес, но не мислех, че ще отнеме толкова време.
Фернандо Торес
Аз просто не мога да си представя на себе си тениската на някой друг клуб. Как след това бих гледал в очите своите деца, как бих им обяснил прехода в друг отбор?
Франческо Тоти
Европа вижда себе си като либерално мислещо общество. Няма желание да бъде, нито може да бъде "християнски клуб".
Валтер Каспер
...клуб, който позволява на главния треньор да работи дълго и задълбочено, въпреки неизбежните спадове, постига като правило повече от клуб, който често сменя наставниците.
Владимир Малов
Като дългогодишен председател на клубния клуб на главния готвач, Ламбиазе знаеше, че най-важното нещо на клубната среща не е книгата, а храната и напитките.
Габриел Зевин
Бих искал да имам руски книжен клуб от XIX век, където всички членове трябваше да се държат като претенциозните непълнолетни благородници, за които четяха.
Гари Щейнгарт
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща