Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Топка" - страница 2
Две съдби ще се пресекат един ден - и вие сте на нова линия, като топка за билярд. В крайна сметка топката никога не избира линия за себе си, първо трябва да се отблъсне от някого.
Олег Рой
Докато играят Роналдо и Меси да спечелиш Златна топка е все още някак си просто така нереално.
Андреа Пирло
Аз съм просто треньор, а не Хари Потър. А на полето командват не треньорите, а топката.
Пеп Гуардиола
Моята философия е проста: ако няма топка, няма пас, а ако няма пас - няма контрол, няма ли контрол няма и футбол. Не бива да бягаш по-бързо, отколкото лети топката.
Пеп Гуардиола
Мениджърът трябва да държи много топки във въздуха едновременно и да насочи енергията и вниманието си към дейности, които най-много ще увеличат изхода на неговата организация. С други думи, той трябва да премине до точката, в която неговият ливъридж ще бъде най-голям.
Андрю Гроув
Излизате в обхвата на тренировката и нещо като щракане и започвате да удряте топката много остро. И сте сигурни, че сте го намерили, светият граал - че всичко, което трябва да направите, е да държите ръката си по определен начин. След това излизате на голф игрището и то напълно изчезва.
Ричард Талер
Никога не позволявай на малкият проблем да прерастне в голям, Джо, или той ще се превърне в снежна топка.
Сидни Шелдън
Последният играч, при когото искате топката да отиде, е най-добрият играч на планетата.
Стивън Джерард
Ако се интересувате да бъдете най-добрият, вашият вътрешен монолог трябва да подкрепя най-доброто, което искате да бъдете. Всъщност, когато става дума за устойчиво представяне, тъй като съмнението и разочарованието са постоянни спътници, контролирането на мислите ви често е играта с топката.
Стивън Котлър
...направи си услуга и се научи да хващаш живота за топките, скъпа. Не бъдете толкова обвързани в опитите си да направите правилното нещо, когато умното нещо е толкова болезнено ясно.
Тейлър Дженкинс Рийд
Имам няколко истории, написани досега в този мит, още подредени, за да бъдат написани, и повествователна дъга, която се оформя между тях. Експериментирах с пускането на историите онлайн за дарения от Paypal, така че съществуващите в момента са достъпни чрез блога за безплатно изтегляне, но топката не продължи да се търкаля по отношение на постигането на целите, които си поставях.
Хал Дънкан
Ако гледате Рафаел Надал да играе тенис, можете да отговорите само с учудване и голямо възхищение. Той е невероятен атлет с толкова много дисциплина, толкова много концентрация и човек, който обича да влага много страст във всяка точка. Думите не излизат от мен, за да опиша играта му по подходящ начин. Рядко съм виждал някой, който подхожда към топката с толкова много внимание. С такава страст и радост, че е страхотно забавно да го гледаш. С него можете да свържете всичко, което прави тениса толкова красив.
Щефи Граф
...и все едни и същи всеки ден си мислех, кога ще дойде неделя, и татко, и аз ще отидем в цирка, и ще видя момичето отново на топката, и ще я покажа на татко, и може би татко ще я покани да ни посети и ще й дам пистолет Браунинг и ще нарисувам кораб с издути платна.
Виктор Драгунски
Чувстваше се добре под земята. Легна на мекото легло, свит в топла, пухкава топка. Сърцето му биеше все по-малко, все по-тихо. Дишането стана слабо, слабо.
Виталий Бианки
Когато бях дете, мечтаех да стана футболист. Но видимо, аз се опитвах да взема топката с някои неспортсменски начини. Затова и станах боксьор.
Виталий Кличко
Дезинформацията в наши дни управлява топката.
Върнър Виндж
Бихте могли да играете топката с предимство не само заради подаването, но и заради позиционирането ви на терена и дори начина, по който е поставено тялото ви, например.
Гийем Балаге
Що се отнася до позиционната игра, той настоя да се увери, че играчът остава в съответната зона, особено когато топката е загубена.
Гийем Балаге
Не обичам ужасни сънища, въпреки че съм въоръжен срещу тях със средство, измислено от моя Хрюндик: трябва да се свиеш на топка, това е всичко. Сега, ако можете да се свиете на топка, за да се отървете от кошмарите на реалния живот...
Елена Топилска
Дори когато животът ви подхвърляше криви топки, вие имахте избор да се отблъснете от основата, за да ударите топката или да я оставите да отлети, без да се опитвате.
Катрин Байби
Оглеждам тълпата, наслаждавам се на атмосферата на веселие: лицата са изкривени от радост, че възрастен мъж успешно е ритнал топка между два алуминиеви стълба.
Кийт Стюарт
Често повтарям, че животът ми напомня снежна топка. Колкото по-дълго и повече се търкаля, толкова повече сняг остава на нея, което защитава това, което е вътре. Всеки слой така или иначе е полезен.
Кихару Накамура
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща