Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Топка"
На мен не ми е нужна сложна прическа или красиво тяло. Просто оставете в краката ми топка, и аз ще ви покажа, какво умея.
Лионел Меси
Живота много прилича на футбол. Всички ние искаме да получим топката. Или просто да покажем на какво сме способни.
Бени Хил
Обичам да играя футбол, да съм на терена с топка и ще ми е малко тъжно, когато това свърши.
Денис Бергкамп
Техниката е не умението да жонглираш с топка 1000 пъти. Всеки може да го направи, ако практикува. С такъв успех можете да работи в цирка. Техниката предполага способността да подадете с едно докосване, с правилната скорост, на удобния крак на вашия съотборник.
Йохан Кройф
Снежна топка в лицето несъмнено е идеалното начало на истинското приятелство.
Маркъс Зюсак
На мен не ми е нужен играч - прекрасен човек с великолепен характер. Тези качества искам да виждам в децата си. На мен ми е нужен този, който вкарва топката в мрежата.
Жузе Моуриньо
Смехът на работещите майки става най-труден, когато двойният ни живот се разкрие такъв, какъвто е: акт на жонглиране, при който топките могат да се спуснат по всяко време, неизменно върху собствената ни глава.
Алисън Пиърсън
Футболът е проста игра - 22 мъже гонят една топка 90 минути, а накрая германците печелят.
Гари Уинстън Линекер
Човекът с топката е отговорен за това, което се случва с топката.
Бранч Рики
Човек прави голяма суматоха около тази планета, която е само топка, носеща се в центъра на Вселената.
Кристофър Морли
Информацията. Всяка част от информацията, която някога е била в мозъка ви. Но информацията не е на ума Джена. Това, което никога досега не сме постигали. Това, което направихме с вас, е революционно. Разбихме кода. Умът е енергия, която мозъкът произвежда. Помислете за стъклена топка, която се върти на върха на пръста ви. Ако падне, се разпада на милион парчета. Всички части на топката са все още там, но тя никога повече няма да се върти с тази сила на върха на пръста ви. Мозъкът е по същия начин.
Мери Пиърсън
Роджър Федерер се движи като шепот и изпълнява като разрушаваща топка. Просто е невъзможно да се обясни как прави това, което прави.
Ник Болетиери
Традицията в Сърбия винаги е била отборните спортове - футбол, баскетбол, хандбал, волейбол и водна топка, индивидуалните спортове не се поддържат.
Новак Джокович
Работата е гумена топка. Ако го пуснете, той ще отскочи. Останалите четири топки - семейство, здраве, приятели, почтеност - са направени от стъкло. Ако изпуснете някоя от тях, тя ще бъде необратимо изтъркана, изрязана, може би дори разбита.
Гари Келър
Бихте очаквали, толкова колкото самурай очаква ритник в топките.
Кели Армстронг
Ние сме добри в грижите за малките деца и отделяме много енергия, за да ги научим на неща като да четат. Но когато децата станат толкова високи, колкото родителите си и могат да ги гледат в очите, ние сме склонни да изпуснем топката - в момент, в който най-много се нуждаят от любяща последователна общност от възрастни, било то родители, лели, чичовци или други.
Лори Халсе Андерсен
Здравеопазването исторически е много затворена област, организирана около медицински специалности - урология, сърдечна хирургия и така нататък - и около предлагането на тези специални услуги. Пациентът е топката за пинг-понг, която се движи от услуга към услуга.
Майкъл Портър
,,Да виждам топката пред мен и да ти тичам след нея – това ме прави най-щастливия човек на света."
Диего Марадона
Топката е като жена, иска грижи.
Йохан Кройф
Мъжа играе приятелство, като футболна топка и остава цяло. Жената играе приятелство, като стъклена ваза, и тя се разбива.
Ан Линдберг
Той огледа обкръжението си. Още книги. Фонтан за пиене. Плакат, показващ човек, който забива баскетболна топка с една ръка и държи книга в другата, призовавайки децата да ЧЕТАТ! Странно, помисли си Стив. Как може изобщо да види обръча?
Мак Барнет
Знаете, всичко има форма на топка.
Мишел Платини
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща