Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Трансформация"
Човечеството сега преживява най-трудната еволюционна трансформация в историята.
Бъкминстър Фулър
Когато се откажем да мислим предимно за себе си и собственото си самосъхранение, претърпяваме наистина героична трансформация на съзнанието.
Джоузеф Камбъл
В едно здраво общество никоя жена няма да бъде оставена да се бори сама с огромната трансформация, която представлява майчинството, когато един индивид се оказва присъединен с невидима пъпна връв към друг човек, от когото никога няма да бъде отделен, дори и чрез смъртта.
Джърмейн Гриър
Познаването на реалността означава изграждане на системи от трансформации, които съответстват повече или по-малко адекватно на реалността.
Жан Пиаже
Целта на медитацията е лична трансформация.
Банте Хенепола Гунаратана
Ако човек наистина е проникнал технически в дадена тема, нещата, които преди са изглеждали в пълен контраст, може да са чисто математически трансформации помежду си.
Джон фон Нойман
Виждате трансформацията, която изкуствата имат върху младите хора. Те променят живота им към по-добро. Това е моят ангажимент.
Кери Уошингтън
Черният момент е моментът, в който ще дойде истинското послание за трансформация. В най-мрачния момент идва светлината.
Джоузеф Камбъл
Няма едно по-радикално усилие в своя потенциал за спасяване на света от трансформацията на начина, по който отглеждаме децата си.
Мариам Уилямсън
Антигравитацията, телепортацията, пътуването във времето, енергийната еволюция на ДНК и трансформацията на съзнанието могат да създадат свят, за който малцина от нас дори са мечтали.
Дейвид Уилкок
Всички момичета знаят, че сега могат да бъдат всичко. Тази трансформация за мен е едно от най-удовлетворяващите неща.
Елен Джонсън Сърлиф
Ако кажете: "Аз съм за равно заплащане", това е реформа. Но ако кажете: "Аз съм феминистка", това е вече трансформация на обществото.
Глория Стейнем
Всичко в живота ви е като средство за вашата трансформация. Използвай го!
Рам Дас
Цялата ни духовна трансформация ни довежда до точката, в която осъзнаваме, че в собственото си същество сме достатъчни.
Рам Дас
Ти и аз сме силата за трансформация в света. Ние сме съзнанието, което ще определи естеството на реалността, в която се движим.
Рам Дас
Дали травмата ще бъде жестока и наказваща Горгона или средство за издигане до висините на трансформация и овладяване зависи от начина, по който подхождаме.
Питър Левин
Когато някой избере да цени себе си пред нещата, които може да купи, започва истинската трансформация.
Сузи Орман
Религията ни учи, че животът ни тук на земята трябва да се използва за трансформация.
Хюстън Смит
Вегетарианството запазва живота, здравето, мира, екологията, създава по-справедливо разпределение на ресурсите, помага за изхранването на гладните, насърчава ненасилието за животните и човешките членове на планетата и е мощна помощ за духовната трансформация на тялото, емоции, ум и дух.
Гейбриел Казънс
Йога е практиката на радикална трансформация.
Георг Фойерщайн
Ние от Америка сме особено пригодени да визуализираме и да разберем прекрасната трансформация на пустинята в земя на прекрасни градове.
Джеймс Хенри Брестед
Няма болка, подобна на тази при разбито сърце. Но разбитото сърце е отворено сърце. Когато си позволим да бъдем разбити, се случва лека трансформация.
Дъглас Блок
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща