Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Изображение"
В качеството на читатели ние понякога напомняме на тези момчета, които рисуват мустаци на жените на рекламните изображения.
Уистън Хю Одън
Определено количество изображения, събрани по определен начин, стават нещо много повече, нещо отвъд онова, което са те като самостоятелни изображения.
Франсис Форд Копола
Хуморът е добродушно съзерцание и художествено изображение на абсурдите в живота.
Стивън Лийкок
Едно нещо обаче знам със сигурност: насилието или пряката заплаха от насилие от вида, който видяхме през последните няколко дни, е напълно неоправдано като отговор на всяка публикувана дума или изображение.
Тимоти Гартън Аш
Чувствах че се сливам с тъмнината, подобно на негатив на изображение на човек, който никога не съм виждала в живота си.
Силвия Плат
Киното дава на човек ново чувство. Той може да слуша с очите. Времето на изображенията е дошло!
Абел Ганс
Киното е всеобщ език, есперанто на изображенията. Това е което отрича, самоотричане.
Абел Ганс
Родителите ми имаха тази връзка, която беше наистина ужасяваща. Искам да кажа, нивото на омраза, което са имали, и нивото на физическо насилие - майка ми щеше да пребие баща ми, по принцип - и мисля, че бях привлечен от изображения по телевизията, които бяха ярки и отразяващи.
Огастин Бъроуз
Но театърът, поради своята природа, както текст, изображения, мултимедийни ефекти, има по-широка база за комуникация с публика. Затова го наричам най-социалното от различните форми на изкуство.
Уоле Шоинка
Представете си свят, в който няма време. Само изображения.
Алан Лайтман
Вие имате контрол само над три неща в живота си - мислите, които мислите, изображенията, които визуализирате, и действията, които предприемате.
Джак Канфийлд
Огледала и изображения. Или секс и любов. Това са две отделни системи, които мизерно се опитваме да свържем.
Дон ДеЛило
Ако изображението не е шокиращо, не е нищо.
Марсел Дюшан
За съжаление, няколко компании се опитват да измамят потребителите чрез неоторизирано използване на моето изображение или името ми, а моите адвокати преследват тези, които правят тези фалшиви твърдения.
Мехмет Оз
Погледнах витражното изображение на агнето на прозореца над мен, но това само ми напомни, че агнетата са известни с това, че ги водят на клане или понякога се мотаят с лъвове в лоши отношения.
Маурийн Джонсън
Илюстрираната книга е история, разказана на два езика - слово и изображение. А илюстрацията е входната врата на книгата.
Сали Лойд-Джоунс
Аз съм визуален мислител, а не мислител на езикова основа. Мозъкът ми е като Google Изображения.
Темпъл Грандин
Ако компютрите остават много по-лоши от нас в разпознаването на изображения, определена прекалено уверена комбинация от човек и машина може другаде да издигне неточността на съвсем ново ниво.
Том Чатфийлд
Може да сме холографското изображение на двуизмерна структура.
Брайън Грийн
От известно време ми е навик да използвам изображения, когато подготвям реч: вместо да я записвам, аз я илюстрирам.
Дарио Фо
След време ще видите Съдбата да ви приближава във формата на вашето собствено изображение в огледалото.
Едгар Ли Мастърс
Хубава картина е, но изображението на природата; завършен балет е самата природа.
Жан-Жорж Новер
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща