Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сделка" - страница 3
Известният холандски балон с лалета до голяма степен включваше безумната търговия с опции за покупка или продажба на луковици - предшественик на съвременните опции за акции - вместо сделки, включващи действителните цветя.
Дейвид Енрич
Големите банки отдавна имат подразделения за частни капитали, които предлагат капитал за сделки, които са твърде сложни или рискови за отделните акционери да финансират.
Алекс Беренсън
Електронните комуникационни мрежи съвпадат пряко между сделките между инвеститори, без да се използва маркет мейкър или специалист като посредник.
Алекс Беренсън
Когато скръбта и шокът надминат издръжливостта, настъпват фази на изтощение, на анестезия, при които остава относително малко и човек има илюзията да разпознае и разбере добра сделка.
Джеймс Ейджи
Да стъпваш в пакт с дявола винаги е рисково. Но животът е една голяма сделка.
Джефри Дивър
Когато отдавам оферти за нашите строителни проекти, се обаждам лично на изпълнители, за да приключим сделката и да получим най-добрата цена или да разширим обхвата на доставките им. Не получавате това, което не искате.
Иванка Тръмп
Практикувайте преговори и усъвършенствайте стила и уменията си с транзакции с ниски последици. Обадете се на телефонната компания и заплашете да смените доставчика, ако те не ви дадат по-добра сделка за вашата услуга в бъдеще. Отидете в бутик и поискайте отстъпка.
Иванка Тръмп
В момента, когато условията се променят драстично за вас, трябва да си зададете един много важен въпрос: ако преди това знаех за сделката или споразуменията, които имам днес, щях ли да се съглася с такива условия?
Игор Ризов
Когато решавам да чета книга, никога не отварям първата глава, защото тя е преработена и обработена над 88 пъти. Просто ще се обърна към средата на книгата, към средата на една глава и просто ще прочета произволна страница и веднага ще разбера дали това е истинската сделка или не.
Карл Хайасън
Мошеничество: добра сделка, сблъскала се с лоши закони.
Алфред Капю
Използвам художествената литература като начин да усъвършенствам мисленето си и да зарадвам читателите в процеса. Не мога да измисля нито една сделка, която да е по-добра за мен, и винаги съм толкова благодарен, че читателите са ми се отдали, докато споря със себе си в моите истории.
Кен Лиу
Той й беше казал, че фразата сделка с дявола идва от него; Ели се чувстваше сякаш е на ръба да продаде душата си.
Кресли Коул
Целият живот е сделка.
Лиза Гарднър
Отбелязвайки в кръчмата сделката със следствието, Галилей казал на приятелите: – "Още по една и ще се убедите, че тя наистина се върти.
Валентин Домил
Старите комунисти не се сдържаха и посегнаха на църквата! С какво им пречат на Радев и Рашков новите и ремонтираните храмове? Имали сме сделка с владиците!? Сега и тях ли ще арестуват? Но какво друго да очакваме от комунисти. Те така и не разбраха, че правим всичко за хората. За да живеят мирно и спокойно.
Бойко Борисов
Безплатна доставка на лед през зимата – може би това е отстъпката, която се предлага. Във всяка бизнес сделка има по малко лед през зимата, скрит в цената й.
Честър Карас
Когато комунистите дойдат на власт, винаги посягат първо на църквата. И сега е така. Обвиниха владиците в нечисти сделки и спряха пътя до Кръстова гора. За радост, докато бяхме на власт преведохме на общината авансово парите за отсечката до Дивотинския манастир. Иначе и тях щяха да пипнат. Всички дейности по трасето са подсигурени. Основата на пътя е заздравена, вторник започва асфалтирането, ще се почистят и канавките.
Бойко Борисов
Ти казваш: защо пиеш?! Но кажи ми, какво друго можеш да вършиш с хората? Нима да ги учиш на нещо? - Те винаги знаят много повече от тебе. Да обсъждаш сериозни сделки с тях? – Ще те измамят. Да споделяш чувствата си? - Ще ти се смеят.
Димитър Подвързачов
Животът е сделка, доходът от която далеч не покрива разходите.
Артур Шопенхауер
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща