Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сделка"
Баща ми казваше: Никога не се опитвай да спечелиш всички пари от сделката. Нека останалите участници получат също някакви пари, защото ако имаш репутацията на човек, който взема всички пари от сделката, няма да имаш сделки.
Жан-Пол Гети
Аз разбирам напълно, че нито един успех или постижение не може да бъде трайно, ако не се гради на истината и справедливостта, и затова няма да се ангажирам с никакви сделки, които не носят полза на всички участници в тях.
Наполеон Хил
Ако сключите сделка с глупак, не се изненадвайте, когато той извърши глупост.
Джефри Арчър
Кучетата ни отдават абсолютно всичко. Ние сме центърът на тяхната вселена. Ние сме в центъра на тяхната любов и вяра и доверие. Служат ни в замяна на парчета. Без съмнение е най-добрата сделка, която човек е правил.
Роджър Карас
Никога не сключвайте бизнес сделка с някой, който има по-малко от вас.
Антон Шандор Ла Вей
Законодателят научава, че когато говорите много, имате проблеми. Трябва да слушате много, за да сключвате сделки.
Боб Удуърд
Аз не правя сделки, аз правя снимки.
Карло Понти
Усещам, че имам неуговорена сделка с папараците: "Аз няма да правя нищо публично интересно, ако не сте съгласни да ме следвате."
Мат Деймън
Всеки трябва да има справедлива сделка; всеки трябва да има шанс за живот в този свят. Ако бяхме еволюирали като хора, надяваме се да успеем да облекчим страданията в света.
Вивиан Уестууд
Умираме... Умираме заедно. Това е сделката.
Налини Синг
Вертикалната интеграция е организационен отговор на трудностите при договарянето, които присъстват на междинните продуктови пазари, където сделки, които са подкрепени от специфични за сделката активи, са изложени на опасност.
Оливър Уилямсън
Един ден посетих един човек, който е направил богатство като брокер. Той седеше в офиса си с компютъра си. Наемам хора от тук и сключвам сделки от тази стая, каза ми той. След това ме заведе в търговската зала. Никой не говореше с никой друг, мястото беше тихо като гробница, всички седяха там и гледаха своите терминали - страхотна дума, терминал. Казвам ви, това ме плаши.
Стъдс Търкъл
Трябва да вземете решение, какво искате да правите в живота, ... Вашата сделка може да бъде, можете да си тръгнете утре. Веднага щом си тръгнеш, ще бъдеш забравен.
Хауърд Стърн
Кой е човек, в крайна сметка ще определи дали мозъкът, талантът, компетентностите, енергията, усилията му, способностите и възможностите за сключване на сделки ще успеят.
Хенри Клауд
Статистиката варира, но след по-малко от седем години в нито едно от нашите тела няма да остане нито една клетка, която да е същата като днес. Това означава, че всяко човешко същество, което "иска" да се промени, е като планинска река, която иска да достигне дъното на долината. Това е свършена сделка; това правят планинските реки и "промяната" трябва да е първата ни природа.
Гай Финли
Правенето на сделки с хората, мои приятели, всъщност не е нищо повече от въпрос за цената, която човек е готов да плати. Колкото по-добре разбирате живота, толкова повече капитал изграждате.
Грегор фон Рецори
Добро правило, което да запомните за цял живот, е, че когато става въпрос за пластична хирургия и суши, никога не бъдете привлечени от изгодна сделка.
Греъм Нортън
Агенцията за потребителско финансиране е нещо добро, но би било добре да научите потребителите на прост урок: ако не разбирате сделката, която сключвате, не я правете.
Джеймс Суровецки
Моят мъж разбира, че всеки актьор или актриса сключва сделка с дявола всеки път, когато играе някоя роля.
Мерил Стрийп
Трагедията е, че обществото (вашето училище, вашият шеф, вашето правителство, вашето семейство) продължава да избутва гениалната част. Проблемът е, че нашата култура се е ангажирала с фаустовска сделка, в която търгуваме нашия гений и артистичност за привидна стабилност.
Сет Годин
Тук не става дума за сделка или компромис. Работим много усилено с румънското правителство, за да спрем нелегалната имиграция и да стигнем до момент, в който визи вече не са необходими.
Тони Блеър
Ако знаех къде ще искам да живея следващите пет или 10 години, щях да си купя дом и бих го финансирал с 30-годишна ипотека... Това е страхотна сделка.
Уорън Бъфет
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща