Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тегло"
Свобода е огромно изискване на всяко човешко същество. Със свободата идва и отговорността. За човек, който не желае да расте, лицето, което не го е грижа за да за собственото му тегло, това е плашеща перспектива.
Елинор Рузвелт
Ако целта е наистина да се губи тегло, то е достатъчно, за да се откажеш от три неща - закуска, обяд и вечеря.
Франк Лойд Райт
Малчуганите на две-тригодишна възраст са надарени с изключителна сила. Те могат да вдигнат куче с тегло два пъти колкото тяхното собствено и да го хвърлят във ваната.
Ерма Бомбек
Да бъдеш стройна е новата елитарност. Да бъдеш слаб днес казва, че сте по-богати, по-умни и по-успешни от масите с наднормено тегло.
Дейвид Зинченко
Звукозаписните компании наистина ме възмутиха, когато ми казаха да сваля теглото. Не можех да се занимавам и с това да изглеждам по определен начин. Така че напуснах бизнеса. И не съжалявам.
Ким Уайлд
Не съм с наднормено тегло. Само с девет инча съм твърде къса.
Шели Уинтърс
Обикновено не изглеждам като вейка и ям като прасе, но теглото ми просто си пада.
Сиена Милър
Сила без ум пада под тежестта на собственото си тегло.
Хораций
Преди науката да може да разработи принципи, тя трябва да притежава концепции. Преди да бъде формулиран закон на гравитацията, беше необходимо да има понятията "ускорение" и "тегло".
Хърбърт Саймън
Първите шест години от кариерата си получих повече коментари за теглото си, отколкото за пеенето. Така че мисля, че станах толкова самосъзнателен, че започнах да работя по-усилено върху него.
Кени Роджърс
Никога не си поръчвайте храна, която е повече от телесното ви тегло.
Ерма Бомбек
Под инцестна симбиоза се разбира тенденцията да останеш свързан с майката и нейните еквиваленти- кръвта, семейството, племето – да летиш от непоносимото тегло на отговорността, свободата, осъзнаването, и това да бъдеш защитен и обичан в състояние на сигурност, зависейки, която индивидуално се отплаща със спирането на собственото човешко развитие.
Ерих Фром
Една красива жена винаги трябва да се цени за теглото й в злато, но тази, която също обича, изобщо няма цена.
Хенрик Сенкевич
Лиственицата... не само се предпазва от гниене и червей чрез голямата горчивина на сока си, но също така не може да бъде запалена с огън, нито да се запали сама, освен ако като камък в пещ за вар не бъде изгорена с друго дърво... Това е така, защото има много малка част от елементите на огъня и въздуха в неговия състав, който е плътна и твърда маса от влага и пръст, така че няма отворени пори, през които огънят може да си проправи път... Освен това теглото му няма да го остави да плува във вода.
Витрувий
Човешката глава е с приблизителни размери и тегло като печено пиле. Никога досега не съм ималa повод да правя това сравнение, защото никога преди днес не съм виждал глава в тиган.
Мери Роуч
Хората казват, че теглото им е генетично. Но се оказва, че хората с наднормено тегло не просто имат деца с наднормено тегло. Имат и домашни любимци с наднормено тегло. Това не е генетично.
Мехмет Оз
...вместо това изглежда, че бизнесът - като загуба на тегло - е тема, в която надеждата и страхът вдъхновяват безгранична лековерност.
Пол Кругман
Колкото по-лесно смилаеми и рафинирани са въглехидратите, толкова по-голям е ефектът върху нашето здраве, тегло и благосъстояние.
Андрю Уейл
Ако само срамът беше надежден двигател за промяна на поведението. Всичко, което трябва да се прави, е да се чувствам зле, което ме вдъхновява да отворя чанта пуканки със сирене, което след това ме кара да се чувствам гадно от теглото си.
Айлет Уолдман
Имам две дъщери и съм направила всичко, което е по силите ми, за да им попреча да асимилират, дори да са наясно, идиотизма си относно теглото си.
Айлет Уолдман
Познавам една лаборатория, която изучава никотиновите рецептори и всички учени са пушачи, а друга лаборатория, която изучава контрола на импулсите и всички те са с наднормено тегло.
Дейвид Игълман
Когато правите плуване за издръжливост, просто трябва да приемате колкото се може повече въглехидрати, за да натрупате колкото се може повече тегло. По принцип можете да ядете каквото искате, което може да бъде доста забавно. Всичко е без вина.
Дейвид Уолямс
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща